Libnet.ro
UNICEF

07:00

Eliminata si Pliskova! Nicio jucatoare din Top 10 WTA nu mai e in competitie la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Eliminata si Pliskova! Nicio jucatoare din Top 10 WTA nu mai e in competitie la Wimbledon

Karolina Pliskova, locul 8 WTA, singura favorita din primele zece care ajunsese in optimi la Wimbledon, a parasit si ea competitia. continuă pe Adevărul

Cele mai scumpe orase din lume in 2018: Surpriza din TOP 10

Caracas, capitala Venezuelei, ocupa primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume in 2018, realizat de Compania ECA International. Inflatia din Caracas a urcat cu 40. 000% din cauza situatiei economice,.

inca o surpriza de proportii la Wimbledon. O alta favorita a plecat acasa, invinsa de o jucatoare din afara Top 100 WTA

Actuala editie a turneului de la Wimbledon este de cosmar pentru jucatoarele considerate favorite la castigarea trofeului.

Top 10 cei mai bine platiti barbati din industria modellingului!

Doamnelor si domnisoarelor, pentru ca este weekend si avem timp sa visam cu ochii deschisi va propunem sa va delectati cu lista de mai jos, in care va prezentam cei mai frumosi si mai bine platiti barbati din lumea modelingului.

Wimbledon: Karolina Pliskova, eliminata de Kiki Bertens - Nicio jucatoare din primele zece favorite nu mai este prezenta n competitie

Karolina Pliskova a parasit turneul de la Wimbledon in turul al patrulea, iar acest lucru se traduce astfel: niciuna din primele zece favorite nu se mai gaseste in acest moment in competitia de la All England Club. Sportiva din Cehia cap de serie numarul sapte) a fost invinsa de Kiki Bertens favorita 20) in doua seturi, scor 6-3, 7-61). Meciul de pe terenul 2 a durat o ora si 39 de minute. Se actualizeaza.

Top 10 bancuri culinare. Cum face o sotie sa gateasca mancare ca la mama acasa

Lipsa de indemnare in bucatarie a devenit o sursa de inspiratie pentru iubitorii de umor, bancurile pe aceasta tema fiind printre cele mai savuroase. Va propunem o parte dintre ele!.

Reduceri eMAG laptopuri. TOP 10 oferte pe care sa nu le ratezi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )