Libnet.ro
UNICEF

09:15

FOTO VIDEO Devastati de durere dupa esecul cu Belgia, fanii japonezi au impresionat prin comportamentul lor: au ramas sa strnga gunoiul din tribune

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Devastati de durere dupa esecul cu Belgia, fanii japonezi au impresionat prin comportamentul lor: au ramas sa strnga gunoiul din tribune

Japonia a parasit Campionatul Mondial din Rusia in optimi dupa un meci dramatic cu Belgia scor 3-2), desi conducea cu 2-0 in minutul 68. infrangerea dureroasa a nationalei nu i-a impiedicat pe suporterii niponi sa aiba un comportament admirabil la sfarsitul meciului de pe Rostov Arena. Dupa fluierul de final, ei au ramas si au curatat de gunoaie sectorul de stadion pe care l-au ocupat. continuă pe Hotnews

Cristian Borcea, primele declaratii dupa eliberarea din inchisoare: Trebuie sa merg cel putin o luna la psihiatrie (FOTO, VIDEO)

Cristian Borcea este liber. Dupa ce a incercat in alte doua randuri sa-i induplece pe judecatori sa-l elibereze, iata ca, in sfarsit, Borcea respira din nou aerul libertatii. Magistratii Tribunalului Il.

CM 2018: Belgia se califica DRAMATIC in sferturi, dupa ce a fost condusa cu 2-0 de Japonia. Golul victoriei a venit in ULTIMUL MINUT al meciului (FOTO, VIDEO)

Meci dramatic la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Nationala Belgiei s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa ce a invins, luni, la Rostov pe Don, cu scorul de 3-2, selectionata Japoniei.

FOTO VIDEO Transfagarasanul, redeschis. Cum arata prima zi turistica pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume

Drumul National 7C, cunoscut mai mult ca Transfagarasan, i-a intampinat azi pe primii turisti, dupa cateva saptamani in care drumarii au lucrat non-stop ca sa-l pregateasca pentru circulatie. Sute de turisti romani si straini au venit in zona Laculului Balea ca sa admire cel mai spectaculos drum din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.231 seconds )