Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mihaela Buzarnescu la un pas de optimi la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu la un pas de optimi la Wimbledon

O singura victorie o desparte pe Mihaela Buzarnescu de prezenta intre primele 16 jucatoare de la Wimbledon. continuă pe Online Sport

Mihaela Buzarnescu a pierdut incredibil un meci pe care l-a avut in mana si a fost eliminata de la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu a fost la un pas de un nou rezultat istoric, dar a pierdut in turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Wimbledon 2018. Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Wimbledon 2018. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, la prima sa participare, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, miercuri, dupa ce a dispus cu 6-0,.

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. MIHAELA BUZARNESCU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu KATIE SWAN, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER, d.

LIVE Mihaela Buzarnescu versus Karolina Pliskova in turul 3 la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu si Karolina Pliskova se dueleaza pentru un loc in optimile de la Wimbledon, dupa ora 18:00, pe terenul numarul unu.

Mihaela Buzarnescu a avut-o in mana pe Karolina Pliskova si a pierdut meciul!

Mihaela Buzarnescu si Karolina Pliskova s-au duelat pentru un loc in optimile de la Wimbledon, dupa ora 18:00, pe terenul numarul unu. Buzarnescu a avut set si 4-1, scor de la care Pliskova a revenit si s-a impus intr-un decisiv dominat autoritar.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Mihaela Buzarnescu a trecut de Arina Sabalenka din Belarus, locul.

Mihaela Buzarnescu, ELIMINATA de la Wimbledon de un fost lider mondial, desi romanca a condus cu 6-3, 4-1

Mihaela Buzarnescu 28 WTA) nu a reusit sa provoace si ea o supriza la Wimbledon. Jucatoarea noastra a fost eliminata, vineri, in turul al treilea al competitiei londoneze de cehoaica Karolina Pliskova 7.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, in turul secund al probei feminine de dublu la Wimbledon

Perechea romana Irina Begu/ Mihaela Buzarnescu, cap de serie numarul 15, s-a calificat, joi, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Mihaela Buzarnescu a reusit calificarea in turul III la Wimbledon, unde se va intalni cu o fosta lidera mondiala

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat miercuri in turul al treilea la Wimbledon. Jucatoarea noastra a invins-o pe Katie Swan, din Marea Britanie, locul 204 WTA, beneficiara.

Mihaela Buzarnescu ajunge in turul 3 la Wimbledon. Sorana Cirstea, eliminata!

Aflata la prima participare din cariera la Wimbledon, Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, in turul al 3-lea, dupa o victorie in doua seturi la Katie Swan, cea care o eliminase in runda inaugurala, surprinzator, pe Irina Begu. Intr-o alta partida din turul 2, Sorana Cirstea a fost invinsa de Evghenia Rodina, jucatoare din afara topului 100, dupa ce a avut un set in fata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )