Libnet.ro
UNICEF

15:30

Surpriza mare la US Open: Roger Federer, eliminat n optimi de John Millman

Hotnews Hotnews,
 Surpriza mare la US Open: Roger Federer, eliminat n optimi de John Millman

John Millman a reusit cea mai mare surpriza de pe tabloul masculin de simplu de la US Open, australianul eliminandu-l in faza optimilor pe Roger Federer. Dupa un meci maraton de trei ore si 34 de minute, marele campion elvetian s-a recunoscut invins in patru seturi, scor 3-6, 7-5, 7-67), 7-63). continuă pe Hotnews

VIDEO Surpriza mare la US Open: Roger Federer, nvins n optimi de John Millman

John Millman 55 ATP) a reusit cea mai mare surpriza de pe tabloul masculin de simplu de la US Open, australianul eliminandu-l in faza optimilor pe Roger Federer. Dupa un meci maraton de trei ore si 34 de minute, marele campion elvetian s-a recunoscut invins in patru seturi, scor 3-6, 7-5, 7-67), 7-63).

VIDEO Soc la US Open: Roger Federer, eliminat de necunoscutul John Millman

Dupa un prim set pierdut in fata lui Roger Federer, John Millman a reusit sa castige in fata marelui favorit al partidei.

Cum explica Roger Federer eliminarea de la US Open: Am ramas fara aer

Elvetianul Roger Federer, locul 2 mondial, a fost eliminat de australianul John Millman, locul 55 ATP, luni, in optimi la US Open. John Millman s-a impus dupa cinci seturi, scor 3-6, 7-5, 7-6 9/7), 7-6 7/3).

Roger Federer, eliminare-soc de la US Open

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul doi mondial, a fost invins neasteptat de australianul John Millman, numarul 55 ATP, luni, la New York, in optimile de finala ale turneului US Open, ultimul de Mare.

Roger Federer, dupa eliminarea de la US Open: A fost foarte cald, am simtit ca nu am aer

Lumea tenisului a ramas fara sfertul de vis de la US Open dintre Roger Federer si Novak Djokovic, dupa ce elvetianul a fost invins surprinzator de John Millman. Fedex a oferit si o prima explicatie pentru esecul din sferturi: A fost foarte cald, am simtit ca nu mai am aer. M-am antrenat si in conditii mai grele, dar sunt zile in care corpul pur si simplu nu face fata, a precizat jucatorul care detine recordul de titluri de Grand Slam 20).

IMAGINEA ZILEI: Pasiune, emotie, speranta - Vis frnt pentru fanii lui Roger Federer

John Millman a reusit meciul carierei impotriva lui Roger Federer, australianul eliminandu-si idolul in optimile de la US Open. Meciul a fost trait la intensitate maxima in tribune, iar captura de la imaginea zilei surprinde reactia unora dintre fanii elvetianului in momentul in care John a ajuns sa conduca cu 6-1 in tiebreak-ul setului patru si sa aiba cinci mingi de meci.

VIDEO Roger Federer a reusit cea mai tare lovitura din istorie! Americanii l-au aplaudat in picioare pe jucatorul elvetian

Roger Federer si-a demonstrat inca o data valoarea, la turneul de la US Open, unde a reusit un punct ireal, care a ridicat publicul in picioare.

US Open: Elina Svitolina, eliminata n optimi - Simona Halep va avea un avans de peste 2000 de puncte n clasamentul WTA

Anastasija Sevastova, locul 18 WTA, a eliminat-o in optimi 6-3, 1-6, 6-0) pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 21 de minute. in urma acestui rezultat, Simona Halep va pastra un avans de peste 2000 de puncte in fruntea ierarhiei mondiale si dupa incheierea ultimului Grand Slam al anului.

VIDEO US Open: Elina Svitolina, eliminata n optimi - Simona Halep va avea un avans de peste 2000 de puncte n clasamentul WTA

Anastasija Sevastova, locul 18 WTA, a eliminat-o in optimi 6-3, 1-6, 6-0) pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 21 de minute. in urma acestui rezultat, Simona Halep va pastra un avans de peste 2000 de puncte in fruntea ierarhiei mondiale si dupa incheierea ultimului Grand Slam al anului.

VIDEOUS Open: Maria Sharapova, eliminata n optimi de Carla Suarez Navarro

Sirul impresionant de victorii al Mariei Sharapova in sesiunea de noapte de pe stadionul Arthur Ashe a fost oprit de Carla Suarez Navarro, in optimi, la meciul cu numarul 23. Jucatoarea din Spania s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-3, dupa o partida care a durat o ora si 33 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )