Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Surpriza mare la US Open: Roger Federer, nvins n optimi de John Millman

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Surpriza mare la US Open: Roger Federer, nvins n optimi de John Millman

John Millman 55 ATP) a reusit cea mai mare surpriza de pe tabloul masculin de simplu de la US Open, australianul eliminandu-l in faza optimilor pe Roger Federer. Dupa un meci maraton de trei ore si 34 de minute, marele campion elvetian s-a recunoscut invins in patru seturi, scor 3-6, 7-5, 7-67), 7-63). continuă pe Hotnews

Surpriza mare la US Open: Roger Federer, eliminat n optimi de John Millman

John Millman a reusit cea mai mare surpriza de pe tabloul masculin de simplu de la US Open, australianul eliminandu-l in faza optimilor pe Roger Federer. Dupa un meci maraton de trei ore si 34 de minute, marele campion elvetian s-a recunoscut invins in patru seturi, scor 3-6, 7-5, 7-67), 7-63).

VIDEO Soc la US Open: Roger Federer, eliminat de necunoscutul John Millman

Dupa un prim set pierdut in fata lui Roger Federer, John Millman a reusit sa castige in fata marelui favorit al partidei.

Cum explica Roger Federer eliminarea de la US Open: Am ramas fara aer

Elvetianul Roger Federer, locul 2 mondial, a fost eliminat de australianul John Millman, locul 55 ATP, luni, in optimi la US Open. John Millman s-a impus dupa cinci seturi, scor 3-6, 7-5, 7-6 9/7), 7-6 7/3).

Roger Federer, eliminare-soc de la US Open

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul doi mondial, a fost invins neasteptat de australianul John Millman, numarul 55 ATP, luni, la New York, in optimile de finala ale turneului US Open, ultimul de Mare.

VIDEO Roger Federer a reusit cea mai tare lovitura din istorie! Americanii l-au aplaudat in picioare pe jucatorul elvetian

Roger Federer si-a demonstrat inca o data valoarea, la turneul de la US Open, unde a reusit un punct ireal, care a ridicat publicul in picioare.

Roger Federer, dupa eliminarea de la US Open: A fost foarte cald, am simtit ca nu am aer

Lumea tenisului a ramas fara sfertul de vis de la US Open dintre Roger Federer si Novak Djokovic, dupa ce elvetianul a fost invins surprinzator de John Millman. Fedex a oferit si o prima explicatie pentru esecul din sferturi: A fost foarte cald, am simtit ca nu mai am aer. M-am antrenat si in conditii mai grele, dar sunt zile in care corpul pur si simplu nu face fata, a precizat jucatorul care detine recordul de titluri de Grand Slam 20).

IMAGINEA ZILEI: Pasiune, emotie, speranta - Vis frnt pentru fanii lui Roger Federer

John Millman a reusit meciul carierei impotriva lui Roger Federer, australianul eliminandu-si idolul in optimile de la US Open. Meciul a fost trait la intensitate maxima in tribune, iar captura de la imaginea zilei surprinde reactia unora dintre fanii elvetianului in momentul in care John a ajuns sa conduca cu 6-1 in tiebreak-ul setului patru si sa aiba cinci mingi de meci.

inca o surpriza mare la US Open: America nu le prieste deloc favoritelor din Europa

Turneul de la US Open a ajuns in faza optimor de finala, acolo unde s-a consemnat o noua surpriza demna de remarcat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )