Libnet.ro
UNICEF

13:30

incepe lupta pentru titlu si cea pentru salvare: Cand se joaca prima etapa din play-off si play-out

Adevărul Adevărul,
incepe lupta pentru titlu si cea pentru salvare: Cand se joaca prima etapa din play-off si play-out

Dupa 26 de runde din sezonul regulat, acum intrecerea interna s-a rupt in doua: sase formatii se bat pentru suprematie in fotbalul intern, iar opt pentru evitarea retrogradarii. continuă pe Adevărul

VIDEO WTA Doha: Petra Kvitova a invins-o pe Ashleigh Barty in semifinale Meci pentru titlu cu Aryna Sabalenka

Petra Kvitova 11 WTA, cap de serie nr. 8) si Ashleigh Barty principala favorita) au oferit un meci spectaculos in semifinalele turneului de la Doha. Jucatoarea din Cehia s-a impus cu 6-2, 2-6, 6-4 si se va duela cu Aryna Sabalenka 13 WTA, favorita 9) pentru titlu.

Lupta pentru buget in UE-27Ne batem ca dihorii intr-un sac.

Recentul summit de la Bruxelles a esuat categoric in sensul ca a fost departe de orice sansa de reusita) in a gasi consensul politic intre contributorii neti si beneficiarii neti din Uniunea Europeana. Desi se discuta cel putin din timpul Presedintiei Romane a Consiliului UE, cu continuare in presedintia finlandeza si apoi in cea croata actuala, tema Cadrului Financiar Multianual 2021-2027 abia acum da semne ca devine o problema acuta, luata in serios de liderii europeni. Vorbim de o suma orientativa de circa 1100 miliarde de Euro, care poate varia cu 50-70 de miliarde in sus sau in jos;.

El este ADMIRATORUL SECRET al VULPITEI! Declaratii de DRAGOSTE pentru Veronica chiar atunci cand a aflat ca este iNSARCINATA

A venit vestea momentului in viata Veronicai, atunci cand a aflat ca este insarcinata. Lucrurile insa au luat o intorsatura dramatica pentru Vulpita, acum avand inca un pretendent la inima ei, dupa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )