Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liga 1: Programul primelor doua etape din play offout - FC Botosani vs FCSB, meciul de debut din play-off

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Programul primelor doua etape din play offout - FC Botosani vs FCSB, meciul de debut din play-off

Ziua de vineri 28 februarie) programeaza primele confruntari din play-out-ul Ligii 1: Sepsi vs Poli Iasi si Dinamo vs Academica Clinceni. Prima etapa din play-off va debuta pe 29 februarie, cu partida dintre FC Botosani si FCSB, de la ora 20:30. continuă pe Hotnews

Liga 1: Programul primelor doua etape din play offout - FC Botosani vs FCSB, meciul de debut din play-off

Ziua de vineri 28 februarie) programeaza primele confruntari din play-out-ul Ligii 1: Sepsi vs Poli Iasi si Dinamo vs Academica Clinceni. Prima etapa din play-off va debuta pe 29 februarie, cu partida dintre FC Botosani si FCSB, de la ora 20:30.

Programul meciurilor in primele doua etape din playoff si playout

LPF a anuntat, marti, programul meciurilor primelor doua runde din faza playoff si playout a campionatului.

Liga 1: Programul complet al meciurilor din play-off si play-out

Sezonul regulat al Ligii 1 a luat sfarsit, iar programul meciurilor din play-off si play-out a fost stabilit. CFR Cluj, campioana en-titre, debuteaza in play-off cu un meci impotriva Astrei Giurgiu, in timp ce Viitorul lui Gheorghe Hagi, aflat pentru prima oara in play-out, o va intalni pe codasa FC Voluntari.

Virusul gripei aviare H5N8, descoperit la doua ferme din sudul Bulgariei

Agentia pentru Siguranta Alimentara din Bulgaria a raportat, luni, descoperirea virusului gripei aviare H5N8 la doua ferme situate in sudul tarii.

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului vor fi plasati automat in carantina in Romania, daca revin in tara

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, in cazul in care revin in tara, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus. Autoritatile au informatii ca unii dintre romanii din Italia se intorc in aceste zile in Romania, cu autoturismele personale, cu autocare sau cu avionul, de teama faptului ca in Italia s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri de coronavirus din Europa.

ştiri din Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )