Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo! Comunicat dur din partea clubului

Adevărul Adevărul,
Mircea Rednic a plecat de la Dinamo! Comunicat dur din partea clubului

Dupa ce a terminat play-out-ul pe locul 3, cea mai slaba peformanta din istoria clubului, Mircea Rednic a anuntat conducerea clubului ca nu mai continua la echipa,. continuă pe Adevărul

Ruptura in Stefan cel Mare! Mircea Rednic e istorie pentru Dinamo

Dupa jumatate de an la carma lui Dinamo aventura lui Mircea Rednic la Dinamo s-a incheiat in pofida declaratiilor promitatoare pentru sezonul urmator.

Mircea Rednic a fost dat afara de la Dinamo

Dinamo a anuntat despartirea de Mircea Rednic, dupa cea mai slaba clasare din istoria clubului. Anuntul a fost facut printr-un comunicat dur postat pe site-ul clubului. FC Dinamo Bucuresti si antrenorul.

Mircea Rednic arunca bomba dupa plecarea de la Dinamo: Societatea lui Negoita nu detine palmaresul

Dat afara de la Dinamo dupa clasarea pe locul trei in playout, Mircea Rednic da cartile pe fata si ofera o informatie care ar putea provoca un adevarat cataclism in Stefan cel Mare.

Mircea Rednic nu mai este antrenorul echipei Dinamo Bucuresti

FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astazi, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale dupa cea mai slaba clasare din istoria echipei din Stefan cel Mare, locul 9 in Liga 1 la finalul sezonului competitional 2018-2019.

Mihai Gadea, candidat la prezidentiale din partea PSD? Anuntul care starneste imaginatia multora

Mihai Gadea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezinentiale, sustine jurnalistul Ion Cristoiu, care anunta ca realizatorul TV de la Antena 3 a fost testat in sondaje si ar putea sa castige. Gadea sustine insa ca nu va accepta propuneri de acest fel din partea niciunui partid politic. Mai are insa timp sa se [] .

Cutremur la Dinamo: Mircea Rednic pleaca dupa cea mai slaba clasare din istoria clubului

Criza de proportii in interiorului clubului Dinamo! Desi s-a vorbit nonstop despre constructia echipei pentru sezonul viitor, clubul a anuntat, luni, despartirea de antrenorul Mircea Rednic intr-un comunicat de.

NOI AVERTIZARI din partea hidrologilor: Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Hidrologii au emis noi avertizari cod portocaliu si galben de inundatii pentru mai multe rauri din tara. Astfel, pana duminica, 2 iunie, la ora 24, este in vigoare un cod galben. Se vor produce.

ALARMA! Hidrologii, avertizare de INUNDATII in toata Romania! Anunt TULBURATOR din partea specialistilor

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare de Cod galben de inundatii si depasiri ale Cotelor de aparare, care va fi valabila pana in dupa-amiaza zilei de duminica, in bazinele hidrografice din Muntenia,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )