Libnet.ro
UNICEF

14:30

SOC la Roland Garros: Serena Williams e OUT! A fost spulberata de o jucatoare de 20 de ani! Simona Halep ramane fara adversare puternice (VIDEO)

B1 B1,
SOC la Roland Garros: Serena Williams e OUT! A fost spulberata de o jucatoare de 20 de ani! Simona Halep ramane fara adversare puternice (VIDEO)

Soc dupa soc la editia din acest an a turneului de la Roland Garros. Dupa eliminarea liderului WTA, nipona Naoki Osaka, si marea campiona Serena Williams paraseste competitia pariziana. Americanca 37 de. continuă pe B1

Roland Garros: Serena Williams, calificare la pas in turul trei

Serena Williams 10 WTA) si-a asigurat fara emotii un loc in turul trei de la Roland Garros. Americanca a invins-o in 67 de minute pe japoneza Kurumi Nara 238 WTA), scor 6-3, 6-2.

Roland Garros (f): Serena Williams si Naomi Osaka au parasit competitia / Halep, Barty si Keys, in optimi

Ziua de sambata a fost una plina de surprize pe tabloul feminin de la Roland Garros. Serena Williams a fost eliminata de conationala sa Sofia Kenin 35 WTA), iar Naomi Osaka a pierdut in fata Katerinei Siniakova 42 WTA), Mai departe s-au calificat jucatoare precum Simona Halep, Ashleigh Barty si Madison Keys.

Serena Williams paraseste Roland Garros inaintea meciurilor cu adevarat mari

Pentru Serena Williams turneul din acest an de la Roland Garros s-a incheiat practic inainte de a incepe cu adevarat, adica inaintea saptamanii a doua cand sunt programate meciurile cu greutate.

Digisport: Ion Tiriac a oferit imaginea zilei la Roland Garros. Cum a fost surprins la meciul Soranei Cirstea

Ion Tiriac a oferit una dintre imaginile zilei la Roland Garros. Miliardarul roman a fost surprins pe terenul 13 de la Paris, la meciul Soranei Cirstea.

Roland Garros: Final de drum pentru Serena Williams - Americanca, eliminata in turul trei de Sofia Kenin (scor 6-2, 7-5)

Drumul Serenei Williams la Roland Garros a fost oprit in turul trei de compatrioata sa Sofia Kenin 35 WTA). Favorita numarul 10 a competitiei de la Paris a fost invinsa cu 6-2, 7-5, dupa o ora si 33 de minute de joc.

Roland Garros: Simona Halep, Serena Williams si Naomi Osaka, in turul trei - Sabalenka, Wang, Kasatkina si Garcia au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros a adus eliminarea mai multor capi de serie de pe tabloul de simplu feminin. Jucatoare precum Aryna Sabalenka favorita 11), Qiang Wang 16), Daria Kasatkina 21), Caroline Garcia 24) sau Su-Wei Hsieh 25) au spus adio Grand Slam-ului parizian inca din turul al doilea. Continua competitia, printre altele, Simona Halep, Serena Williams sau Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros si-a mai devorat o favorita! Serena Williams, eliminata in minimum de seturi

Turneul feminim de la Roland Garros a fost anul acesta nemilos cu favoritele. Dintre primii 10 capi de serie, doar Halep, Stephens si Barty au supravietuit primelor trei tururi.

Serena Williams, dezvaluire neasteptata la Roland Garros. Ce indoiala a avut ea inainte de a juca pe zgura pariziana

Serena Williams este in turul secund la Roland Garros, dupa o victorie muncita in fata Vitaliei Diatcenko, pe care a depasit-o in trei seturi.

Patrick Mouratoglou, despre evolutia Serenei Williams la Roland Garros: Nu e intr-o conditie perfecta, dar a mai castigat turnee de Grand Slam accidentata

Nevoita sa se retraga la ultimele doua turnee Miami si Roma) din cauza unei accidentari la genunchiul stang, Serena Williams nu s-a refacut complet pentru turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Patrick Mouratouglou este multumit de evolutia elevei sale de pana acum la competitia de la Paris, mai ales ca aceasta nu se afla in cea mai buna forma. Cred ca s-a descurcat onorabil pana acum. Nu e intr-o conditie perfecta, dar situatia e sub control. A mai castigat turnee de Grand Slam accidentata, a spus antrenorul francez.

Irina Begu eliminata in turul 3 la Roland Garros. A ratat mingi de set si a condus in setul doi

Romania ramane cu o singura reprezentanta in proba de simplu de la Roland Garros, dupa ce Irina Begu a fost eliminata sambata seara.

ştiri din Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )