Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traumele pandemiei: Am ajuns sa savuram necazurile altora din cauza fricii de virus!

Adevărul Adevărul,
Traumele pandemiei: Am ajuns sa savuram necazurile altora din cauza fricii de virus!

Weekend Adevarul a luat legatura cu George Fortu, psiholog, intr-o incercare de a afla motivele pentru care, in anumite situatii, pandemia a scos tot ce e mai rau din oameni. continuă pe Adevărul

Castigatorii Premiilor Gopo 2020, gala derulata in aer liber din cauza pandemiei

Aseara a avut loc, pentru prima oara in aer liber, Gala Premiilor Gopo, unde au fost premiate productiile care au excelat in ultimul an in lumea cinematografiei, precum si actorii care s-au facut remarcati. Iata cine a primit trofeele Gopo, supranumite Oscarurile romanesti.

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza numarului mare de noi cazuri de COVID-19

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza inmultirii cazurilor noi de coronavirus. Astfel, de vineri, locuitorilor capitalei Serbiei li s-a cerut din nou sa poarte masti in spatiile.

Volkswagen Group, cu toate marcile sale, boicoteaza Facebook si Instagram din cauza regulilor neclare privind instigarea la ura

Volkswagen Group, cu toate marcile sale dintre care cele mai reprezentative ca vanzari sunt Volkswagen, Skoda, SEAT si Audi boicoteaza Facebook si Instagram din cauza regulilor neclare ale acestor retele sociale privind instigarea la ura. Concret, Volkswagen Group a oprit orice campanie platita pe Facebook si Instagram, incepand cu 1 Iulie 2020, timp de o luna, au declarat pentru 0-100. ro surse din cadrul companiei. Actiunea este luata la nivel global de catre Volkswagen Group.

Digi 24: Caz revoltator: Din cauza unui cod gresit, o femeie a incasat 16 ani o pensie mai mica. Functionarii dau vina tot pe ea

Caz revoltator la Casa Judeteana de Pensii Alba. Timp de 16 ani, o femeie a primit o alta pensie, mai mica decat cea care i se cuvenea legal. Totul din cauza unui functionar care a trecut in sistem un cod gresit.

California inchide barurile, restaurantele, cinematografele din cauza cresterii numarului de infectii

California a interzis activitatea restaurantelor interioare, cinematografelor si a altor facilitati, in cea mai mare parte a statului, pentru o perioada de cel putin trei saptamani, din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19, a anuntat miercuri guvernatorul Gavin Newsom.

Lumea explodeaza in doua din cauza virusului. Campania care i-a starnit revolta lui Raed Arafat: Eu as fi primul care l-as da in judecata

O campanie socanta care care ii indeamna pe tineri la nepurtarea mastii de protectie in contextul pandemiei de coronavirus a starnit revolta in ultimele zile. Raed Arafat a criticat in termeni duri campania, despre care spune ca este contrara legislatiei si nu sugereaza libertatea de exprimare, ci libertatea de a ucide oamenii, de a induce in eroare.

O femeie din Alba a primit timp de 16 ani o pensie mai mica, din cauza unei greseli de calcul Violeta Alexandru isi cere scuze

O femeie a primit o pensie mai mica, timp de 16 ani, din cauza unei erori de calcul a functionarilor care lucreaza la Casa de Pensii Alba. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca i-a cerut demisia seful de serviciu vinovat, care avea o mustrare scrisa pentru o alta eroare din urma cu doua luni si ii cere scuze femeii.

Si-a distrus viitorul din cauza un gest stupid! Tanara din Iasi a fost condamnata la patru ani de inchisoare

Un gest de-a dreptul stupid o va costa pe o tanara din Iasi viitorul. Ioana Stefan a fost condamnata la patru ani si doua luni de inchisoare, dupa ce si-a dezamagit cea mai buna prietena.

Aproape jumatate din populatia SUA nu are loc de munca, din cauza epidemiei de coronavirus

Aproape jumatate din populatia Statelor Unite ale Americii nu are loc de munca din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza CNBC. Potrivit Biroului de Statistica a Muncii, rata de ocupare a fortei de munca a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2294 seconds )