Libnet.ro
UNICEF

10:46

Champions League: Real Madrid, nfrngere n Rusia; Bayern Munchen, egal pe teren propriu cu Ajax (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Real Madrid, nfrngere n Rusia; Bayern Munchen, egal pe teren propriu cu Ajax (Rezultatele serii)

Marti au avut loc primele partide din etapa a doua a grupelor Champions League. CSKA Moscova a produs surpriza serii dupa ce a invins, pe stadionul Luzhniki, campioana Europei Real Madrid cu scorul de 1-0. Bayern Munchen, aflata printre favoritele la castigarea trofeului, nu a avut nici ea o seara mai buna, terminand la egalitate cu Ajax Amsterdam, 1-1 pe teren propriu. continuă pe Hotnews

Champions League: Real Madrid si Juventus, fara vedetele Gareth Bale si Cristiano Ronaldo (Programul televizarilor)

Marti vor avea loc primele partide din etapa a doua a grupelor Champions League. Real Madrid va merge in Rusia pentru a se infrunta cu CSKA Moscova, in timp ce Manchester United incearca sa treaca de Valencia pe teren propriu si sa se mentina pe primul loc al grupei din care mai face parte si Juventus.

Real Madrid invinsa de CSKA Moscova intr-un meci arbitrat de Hategan

Detinatoare a trofeului Ligii Campionilor, Real Madrid a suferit o infrangere putin asteptata, marti seara, in meciul disputat pe Lujniki din Moscova in fata celor de la CSKA.

VIDEO Real Madrid, afectata de absenta jucatorilor importanti si lipsita de noroc, pierde n Rusia

Campioana Europei Real Madrid a fost surpriza negativa a serii de Champions League, dupa ce a fost invinsa in deplasare de CSKA Moscova, scor 1-0. Rusii au marcat dupa doar 65 de secunde si au reusit sa pastreze poarta lui Akinfeev intacta pana la finalul meciului, dupa ce madrilenii au lovit de trei ori bara.

VIDEO Bayern Munchen, doar remiza pe propriul teren cu Ajax (1-1)

Bayern Munchen, una din favoritele la castigarea Champions League, nu a reusit decat o remiza, scor 1-1, pe propriul teren cu Ajax. Hummels a deschis scorul rapid, in minutul 4, insa Mazraoui 22') a adus un punct lancierilor. Disputa a facut parte din Grupa E.

Champions League: Napoli vs Liverpool si Tottenham vs Barcelona, meciurile serii (Programul televizarilor)

Miercuri vor avea loc partidele ramase din etapa a doua a grupelor Champions League. Napoli va primi vizita celor de la Liverpool, in timp ce Barcelona se deplaseaza la Londra pentru a juca impotriva lui Tottenham.

VIDEO La Liga: Real Madrid vs Atletico Madrid 0-0 / Seara portarilor (Rezultatele zilei)

Real Madrid a terminat la egalitate partida disputata impotriva rivalilor din Madrid, Atletico, scor 0-0, si a ratat oportunitatea de a trece pe primul loc al clasamentului.

Hategan a scandalizat Europa: Reactii vehemente dupa ce romanul a aruncat in aer meciul TSKA Moscova Real Madrid

Delegat la TSKA Moscova Real Madrid, centralul in varsta de 38 de ani si-a complicat viata inutil, devenind tinta unor atacuri in mediul online. Decizia sa din prelungiri a nascut o dezbatere aprinsa si in randul specialistilor in arbitraj.

Arbitrul Ovidiu Hategan, JIGNIT dupa scandalul de la TSKA - Real Madrid: TIGANUL ROMAN a pastrat ce era mai amuzant pentru final

Ovodiu Hategan a fost victima unui atac rasist dupa ce a arbitrat meciul dintre TSKA Moscova si Real Madrid 1-0). Arbitrul roman l-a eliminat in al 5-lea minut de prelungiri pe capitanul lui TSKA, Igor Akinfeev.

Real Madrid pierde la Moscova, Ovidiu Hategan ii enerveaza pe rusi

Real Madrid, detinatoarea trofeului, a fost invinsa, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), de TSKA Moscova, in etapa a II-a a Grupei G a Ligii Campionilor.

TSKA - REAL MADRID LIVE STREAM LIGA CAMPIONILOR. Misiune usoara pentru galactici ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT

Etapa a doua din faza grupelor este deschisa de partidele Hoffenheim - Manchester City si Juventus - Young Boys, marti, de la 19:55. Cetatenii vin dupa.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )