Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cronica de la fata locului: Mihaela Buzarnescu, roller coaster-ul emotional si nfrngerea cu Siniakova

Hotnews Hotnews,
 Cronica de la fata locului: Mihaela Buzarnescu, roller coaster-ul emotional si nfrngerea cu Siniakova

Mihaela Buzarnescu nu a putut aduce Romaniei punctul fericirii, Cehia egaland scorul 2-2) dupa ce Katerina Siniakova s-a impus in doua seturi 6-4, 6-2). Duelul sportivelor cu probleme la capitolul incredere s-a incheiat, din pacate, cu victoria cehoaicei, principala diferenta facandu-se la nivelul erorilor nefortate. Roller coaster-ul emotional din evolutia lui Miki continua si dupa episodul Ostrava, sportiva noastra pierzandu-si ambele partide. Calificarea in semifinalele competitiei se muta in meciul de dublu, asa cum s-a intamplat si in 2016, la Cluj-Napoca. continuă pe Hotnews

Cronica de la fata locului: ncrederea, castelul de nisip si aspiratorul de acasa - Mihaela Buzarnescu, nvinsa categoric de Karolina Pliskova

Am incercat inainte de startul partidei sa gasesc unele talismane, tot ce am putut sa gasesc a fost un aspirator al organizatorilor da, neinspirata varianta, aveti dreptate, dar era model fix precum cel de acasa). Mi-am imaginat ca sunt in sufragie si ca se va juca pe undeva dupa regulile mele. Karolina Pliskova a avut insa grija sa risipeasca iluziile, iar castelul de nisip reprezentat de increderea Mihaelei Buzarnescu) s-a deteriorat bucata cu bucata 6-1, 6-4). in urma victoriei, Cehia conduce cu 1-0 in confruntarea cu Romania din sferturile FedCup.

Cronica de la fata locului: Magiciana - Simona Halep, jobenul si cele doua puncte aduse Romniei

Simona Halep a scos din joben si al doilea punct pentru Romania, dupa o partida epuizanta cu Karolina Pliskova 6-4, 5-7, 6-4). Confruntare a oferit tenis de calitate, disputa ridicandu-se chiar la nivelul unei finale de Grand Slam. Uzura fizica si mentala a fost una teribila, Simona rezistand perfect din toate punctele de vedere duel de doua ore si 39 de minute). inainte de startul duelului cu Cehia, mintea ne spunea ca putem calcula scorul final adaugand cele doua puncte adunate de Halep. Simo ne-a respectat planurile, iar Romania a trecut in avantaj in Ostravar Arena 2-1).

Cronica de la fata locului: Aducatoarea de liniste - Simona Halep, levitatia si victoria cu Katerina Siniakova

Atat la propriu cat si la figurat, Simona Halep a fost cea care a adus linistea la finalul primei zile a confruntarii dintre Cehia si Romania. Tricolorele au egalat la 1 6-4, 6-0 pentru Halep in meciul cu Katerina Siniakova), iar Simona a fost cea care i-a redus la tacere prin loviturile sale pe galagiosii fani din Ostravar Arena. Halep a avut o evolutie solida, datatoare de sperante in perspectiva finalei cu Karolina Pliskova de duminica.

LIVE Katerina Siniakova - Mihaela Buzarnescu in Fed Cup (16:00)

Ultimul meci de simplu al confruntarii Cehia - Romania le aduce pentru prima data fata in fata pe Katerina Siniakova si Mihaela Buzarnescu.

LIVE Katerina Siniakova - Mihaela Buzarnescu in Fed Cup

Ultimul meci de simplu al confruntarii Cehia - Romania le aduce pentru prima data fata in fata pe Katerina Siniakova si Mihaela Buzarnescu.

Asa am trait Katerina Siniakova - Mihaela Buzarnescu in Fed Cup

Ultimul meci de simplu al confruntarii Cehia - Romania le-a adus pentru prima data fata in fata pe Katerina Siniakova si Mihaela Buzarnescu.

FedCup: Cehia vs Romnia - Balul va fi deschis de confruntarea dintre Karolina Pliskova si Mihaela Buzarnescu (Programul complet al meciurilor)

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor contand pentru disputa dintre Cehia si Romania, din sferturile FedCup 9-10 februarie). Primul meci al duelului de la Ostrava le va aduce fata in fata pe Karolina Pliskova si Mihaela Buzarnescu. Ziua de sambata va fi incheiata de confruntarea dintre Katerina Siniakova si Simona Halep. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Mihaela Buzarnescu: Am condus cu 3-0 si sincer nu ma gndeam vreo clipa ca voi pierde. Nu am jucat rau, dar asta e

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu a declarat, duminica seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, ca a condus in primul set cu 3-0 si nu s-a gandit nicio clipa ca va pierde in cele din urma in fata Katerinei Siniakova scor 4-6, 2-6) in intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Cehia.

Mihaela Buzarnescu explica de ce a pierdut meciul cu Pliskova

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa infrangerea suferita in fata Karolinei Pliskova in cadrul intalnirii de Fed Cup dintre.

Mihaela Buzarnescu, dupa nfrngerea cu Pliskova: Eu am simtit ca sunt n meci, ca pot ntoarce situatia. Vom schimba tactica

Mihaela Buzarnescu a pierdut primul meci din cadrul confruntarii de Fed Cup dintre Cehia si Romania, scor 1-6, 4-6 cu Karolina Pliskova 5 WTA). Jucatoarea noastra si-a reprosat faptul ca nu a variat mai mult loviturile si ca a lasat-o pe Pliskova sa controleze jocul. in schimb, Buzarnescu a precizat ca a simtit ca poate intoarce scorul, chiar daca diferenta de scor a fost mare, mai ales in primul set. Vom schimba tactica, pentru ca este un alt adversar. Asta vom face diseara cand vom analiza situatia, a declarat numarul 29 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )