Libnet.ro
UNICEF

19:15

Europa League: Lazio vs Sevilla, derbiul din 16-imi (Programul complet al duelurilor)

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Lazio vs Sevilla, derbiul din 16-imi (Programul complet al duelurilor)

Lazio vs Sevilla este cel mai tare meci din 16-imile Europa League, conform tragerii la sorti care a avut loc luni. Alte partide interesante mai sunt urmatoarele: Sahtior vs Eintracht Frankfurt, Celtic Glasgow vs Valencia, Sporting Lisabona vs Villarreal si Galatasaray vs Benfica. continuă pe Hotnews

Lazio - Sevilla si Sporting - Villareal, capetele de afis din saisprezecimile Europa League!

Astazi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti pentru saisprezecimile de finala din Europa League. Turul va avea loc pe 14 februarie 2019, returul urmand sa aiba loc o saptamana mai tarziu, pe 21 februarie.

LIVE Tragerea la sorti a 16-imilor Europa League (14:00)

De la ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor din faza saisprezecimilor in Europa League.

Tragerea la sorti a 16-imilor Europa League. Dueluri pe spranceana

De la ora 14:00 am transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor din faza saisprezecimilor in Europa League.

Echipele calificate in16-imile Europa League

Europa League isi cunoaste cele 32 de echipe ajunse in faza eliminatorie, in saisprezecimile competitiei care va marca inceputul primaverii europene.

Rezultatele inregistrate in ultima etapa din Europa League. PAOK si Milan, eliminate!

Vedeti mai joi rezultatele inregistrate, joi seara, in etapa finala a grupelor Europa League. PAOK Salonic, echipa lui Razvan Lucescu, a fost eliminata dupa o infrangere pe teren propriu, scor 1-3, cu BATE Borisov. A parasit competitia si AC Milan, invinsa la Pireu de Olympiacos cu acelasi scor.

Razvan Lucescu isi face autocritica dupa eliminarea rusinoasa din Europa League

PAOK Salonic a fost in vara la un pas de calificarea in grupele Ligii Campionilor, insa a ajuns in Europa League si a incheiat grupa cu o infrangere rusinoasa pe teren propriu, scor 1-3, cu BATE Borisov.

Europa League: AC Milan pierde cu Olympiakos (3-1) si rateaza calificarea n primavara europeana/ Echipele calificate n 16-imi

Joi a avut loc ultima etapa din grupele Europa League. AC Milan, Besiktas si Glasgow Rangers au fost surprizele negative ale serii, ratand calificarea in 16-imile competitiei. PAOK-ul lui Razvan Lucescu a fost invins cu 1-3 de BATE Borisov, in timp ce Ludogorets a terminat la egalitate 1-1) cu FC Zurich.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )