Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lotul de tineret convocat de Radoi pentru meciurile decisive din preliminariile CE

Online Sport Online Sport,
Lotul de tineret convocat de Radoi pentru meciurile decisive din preliminariile CE

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, a anuntat lotul pe care se va baza in meciurile cu Liechtenstein si Tara Galilor, partide decisive pentru calificarea la Campionatul European gazduit de Italia in 2019. continuă pe Online Sport

Liga Natiunilor: Lista jucatorilor convocati de Cosmin Contra pentru meciurile cu Lituania si Serbia

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, pe site-ul oficial, numele jucatorilor convocati de Cosmin Contra pentru partidele cu Lituania 11 octombrie, la Vilinius, de la ora 21:45) si Serbia 4 octombrie, pe Arena Nationala, de la ora 16:00) din Liga Natiunilor.

Referendumul pentru redefinirea familiei, din perspectiva juridica si nu numai

Motto: Noi nu vom trai niciodata cum vor Dogmaticii prosti, dupa dogmele lor Adrian Paunescu Omul liberDe ceva vreme, discutiile din spatiul public romanesc se concentreaza extrem de mult pe tema asa-numitului Referendum pentru redefinirea familiei. Spun asa-numitul, pentru ca insasi aceasta sintagma mi se pare profund eronata. Simpla introducere a unei nuantari de natura constitutionala in legatura cu semnificatia notiunii de familie, nu are darul de a schimba nimic din punct de vedere juridic. Deja se cunoaste, pentru ca s-a insistat extrem de mult in spatiul public, faptul ca legiuitorul roman ordinar a avut grija sa reglementeze in mod expres, in Codul civil Cartea a II-a. Despre familie, ca in sensul prezentului cod, prin soti se intelege barbatul si femeia uniti prin casatorie a se vedea art. 258 alin. Mai mult, in art. 259 alin. civil se insista: Casatoria este uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie, incheiata in conditiile legii. Art. 259 alin. 2 continua in aceeasi directie: Barbatul si femeia au dreptul de a se casatori in scopul de a intemeia o familie. Art. 271 insista: Casatoria se incheie intre barbat si femeie prin consimtamantul personal si liber al acestora.

Ctu (PNL): Consumul scade rapid. INS a schimbat referintele pentru fiecare luna din 2017

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca Institutul National de Statistica INS) a modificat datele privind consumul aferente fiecarei luni din 2017, astfel incat sa mascheze prabusirea acestuia, respectiv contributia negativa la cresterea economica, potrivit Mediafax.

ATP: Sezon ncheiat pentru David Goffin, din cauza unei accidentari

Tenismanul belgian David Goffin a anuntat, miercuri, ca va pune punct actualului sezon competitional pentru a trata o accidentare la cotul drept, informeaza cotidianul L'Equipe.

Platforma Undelucram.ro lanseaza un instrument online pentru compararea salariilor din Romnia

Platforma Undelucram. ro lanseaza o noua functionalitate gratuita, Salariometru - un instrument online prin care angajatii isi pot compara salariul actual cu cel al altor angajati cu functii similare pentru a afla daca sunt platiti corect. Iata cum functioneaza.

Reguli stricte pentru neutralitatea internetului din SUA

California a adoptat, ieri, cele mai stricte reguli referitoare la neutralitatea internetului din Statele Unite, care sunt insa criticate de administratia Trump, transmite MarketWatch.

Serena Williams, COMPLET GOALA! Imaginile cu care si-a SOCAT fanii: O fac pentru toate femeile din intreaga lume (VIDEO)

Serena Williams, fostul lider mondial din tenisul feminin, si-a socat fanii dupa ce a incarcat pe un cont de Instagram un video in care apare complet dezbracata. in descrierea postarii de pe contul de Instag.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )