Libnet.ro
UNICEF

13:16

Pretul prostiei: Nationala Romaniei va plati scump din cauza huliganilor care si-au facut de cap pe Arena Nationala

Adevărul Adevărul,
Pretul prostiei: Nationala Romaniei va plati scump din cauza huliganilor care si-au facut de cap pe Arena Nationala

Romania a debutat in Liga Natiunilor cu un meci cu Muntenegru cu portile inchise. Iar asta din cauza huliganilor care au produs incidente in partide din preliminariile Euro 2016. continuă pe Adevărul

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin: Romnia a devenit un furnizor de destabilizare, din cauza rachetelor de la Deveselu / n domeniul dialogului politic, relatiile sunt destul de modeste, dar nu din vina Rusiei

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin a declarat, intr-un interviu acordat cu ocazia aniversarii a 140 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre Rusia si Romania, ca relatiile diplomatice bilaterale ar putea fi mult mai bune si a sustinut ca Moscova incearca sa urneasca aceasta diplomatie blocata in punctul mort. Acesta spune, de asemenea, ca Romania a devenit un furnizor de insecuritate si de destabilizare in aceasta regiune, din cauza rachetelor de la Deveselu.

Paul Allen, cofondatorul Microsoft, a murit la varsta de 65 de ani din cauza cancerului

Paul Allen, miliardarul care a fondat impreuna cu Bill Gates in 1975 gigantul producator de software Microsoft, a decedat la varsta de 65 de ani din cauza unei forme de cancer aparute la nivelul sistemului limfatic.

SOC la nationala Romaniei: Cosmin Contra a ajuns pe PATUL de SPITAL! Mesajul care i-a iNGROZIT pe fani: imi pare rau ca... (FOTO)

Cosmin Contra, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a fost operat la piciorul stang marti, la Madrid. Tehnicianul, in varsta de 42 de ani, suferise o ruptura la tendonul lui Ahile, la.

Ambasadorul rus la Bucuresti: Romania a devenit un furnizor de INSECURITATE si de destabilizare in regiune din cauza rachetelor de la Deveselu / SUA ii instruiesc pe aliatii din NATO cum sa foloseasca armele nucleare

Cu ocazia implinirii a 140 de ani de relatii diplomatice romano-ruse, ambasadorul rus la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a acordat un interviu portalului Vesti din Rusia, in care a incercat sa explice pozitia.

ştiri din Sport

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )