Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Surpriza uriasa pe Santiago Bernabeu - Real Madrid, nvinsa de Girona (scor 2-1)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Surpriza uriasa pe Santiago Bernabeu - Real Madrid, nvinsa de Girona (scor 2-1)

Girona a intrerupt o serie de 13 partide fara victorie chiar pe Santiago Bernabeu, reusind sa o invinga pe Real Madrid, scor 2-1, in etapa a XXIV-a din LaLiga. Formatia lui Santiago Solari ramane cu 45 de puncte, fiind depasita in aceasta etapa de Atletico Madrid. continuă pe Hotnews

Surpriza in La Liga. Real Madrid invinsa pe teren propriu

Una alta, una rece pentru Real Madrid, echipa care a fost invinsa, duminica, de Girona chiar pe Santiago Bernabeu.

VIDEO Real Madrid, VAR-ul si cinismul (2-1 vs Ajax Amsterdam)

Real Madrid si-a demonstrat inca o data experienta din competitiile europene si a reusit o victorie cinica in fata celor de la Ajax Amsterdam, scor 2-1, in deplasare. Echipa antrenata de Santiago Solari este prima care profita in urma utilizarii arbitrajului video, lancierii avand un gol anulat in prima repriza, la scorul de 0-0.

Gheorghe Hagi: Am vazut un Ajax fabulos, care a dominat pe Real Madrid, cu jucatori foarte tineri, cu un fotbal foarte bun

Antrenorul formatiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a laudat jocul practicat de Ajax Amsterdam in partida cu Real Madrid de miercuri seara, contand pentru prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, spunand ca echipa olandeza a dominat trupa din Madrid, jucatorii tineri ai lui Ajax practicand un fotbal foarte bun.

Real Madrid prelungeste criza lui Ajax

Campioana Real Madrid si-a respectat statutul de favorita in disputa cu Ajax de la Amsterdam si a castigat, cu 2-1, confruntarea cu lancierii din mansa tur a optimilor Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )