Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dan Petrescu se lupta cu noul coronavirus: Ultimele vesti despre starea sa

Adevărul Adevărul,
Dan Petrescu se lupta cu noul coronavirus: Ultimele vesti despre starea sa

Desi 23 din cele 26 de teste pozitive ale CFR-ului s-au dovedit a fi, ulterior, eronate, printre bolnavii falsi ai clujenilor nu s-a numarat si Dan Petrescu!. continuă pe Adevărul

Cum pierdem lupta cu noul coronavirus pe mana DSP-urilor

Dupa explozia infectarilor cu SARS-CoV-2 si dupa ce numarul noilor cazuri zilnice de COVID-19 nu mai scade sub 1. 000, Directiile de Sanatate Publica DSP), care ar trebui sa gestioneze soarta pacientilor si anchetele epidemiologice aferente fiecarui caz in parte, par sa fie total depasite.

Amanunte despre starea de sanatate a lui Dan Petrescu

Antrenorul echipei CFR Cluj a ratat intalnirea cu FCSB din cauza infectarii cu noul virus gripal.

Medic infectionist, avertisment despre cum putem contacta noul coronavirus de la plaja: Traieste suficient de mult timp

In contextul cresterii explozive de noi imbolnaviri cu COVID-19, autoritatile au transmis tot mai mult informatii despre noile masuri de preventie, care se vor impune incepand cu 1 august. Astfel, purtarea mastii de protectie in spatiile deschise si aglomerate este una dintre regulile pe care romanii trebuie sa le respecte. Aceasta masura a fost decisa .

Halep a ales bine, dar opt romance sunt in pericol! O jucatoare de la Palermo, testata pozitiv cu noul coronavirus

Restartul in circuitul WTA nu este unul lipsit de primejdii pentru jucatoarele implicate. Oficialii turneului de la Palermo au anuntat ca o jucatoare a fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Identitatea sportivei nu a fost dezvaluita initial, dar ulterior s-a aflat ca este vorba despre Viktoria Tomova, din Bulgaria, locul 130 WTA. Aceasta a fost .

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

823 de noi imbolnaviri si 19 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 419 pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 54. 009 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 823 de noi imbolnaviri din 8. 045 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 432 de decese, din care 19 in ultimele 24 de ore. 750 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 419.

1.075 de noi imbolnaviri si 34 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 412 pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 53. 186 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 075 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 413 de decese, din care 34 in ultimele 24 de ore. 592 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 412.

Aproape 500 de persoane au fost reconfirmate cu noul coronavirus in Romania

Nu mai putin de 492 de persoane au fost reconfirmate, in ultimele 24 de ore, cu noul coronavirus dupa ce au fost retestate.

S-a inregistrat al 17-lea deces provocat de noul coronavirus in judetul Calarasi

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat duminica alte 1. 075 de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus confirmate in ultimele 24 de ore, bilantul ajungand la 53. in acelasi interval s-au inregistrat 34 de decese, numarul total fiind de 2. in prezent, la Terapie Intensiva sunt internati 412 pacienti.

Noul coronavirus a ajuns si la Spitalul de Psihiatrie Schitu-Greci: o pacienta de 73 ani, pozitiva. Se asteapta zeci de rezultate

O pacienta de la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, zeci de probe fiind prelevate angajatilor si celorlalti pacienti internati contacti directi ai femeii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2483 seconds )