Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dan Petrescu: Pentru mine, cel mai bun antrenor roman a fost Anghel Iordanescu

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu: Pentru mine, cel mai bun antrenor roman a fost Anghel Iordanescu

Dan Petrescu 52 de ani), antrenorul campioanei Romaniei, a anuntat ca, din punctul lui de vedere, cel mai bun tehnician din istoria Romaniei este fostul selectioner Anghel Iordanescu. continuă pe Hotnews

VIDEO Gabriel Barbosa Gabigol, ales cel mai bun jucator al anului in America Latina

Gabriel Barbosa Gabigol, atacantul echipei braziliene Flamengo, a fost ales cel mai bun jucator al anului 2019 in America Latina in urma unei anchete a cotidianului uruguayan El Pais, la care au participat 372 de ziaristi.

Sergio Aguero, cel mai bun marcator din Premier League in ultimul deceniu

Atacantul argentinian Sergio Aguero este cel mai bun marcator din ultimul deceniu in Premier League, potrivit Opta. De asemenea, David Silva, colegul sau de la Manchester City, este jucatorul cu cele mai multe pase decisive in intervalul 2010-2019.

Lidia Fecioru: Asta trebuie sa facem pentru ca 2020 sa fie cel mai bun an de pana acum

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat la Antena 3 ce trebuie sa facem pentru a avea un an 2020 foarte bun.

Apple Watch seria 5, probabil cel mai bun smartwatch in 2019: cat costa TECH REVIEW

Apple Watch seria 5 e cel mai complex smartwatch din 2019, cu cel mai mare ecran, foarte frumos, dar, ca orice minune a tehnologiei, nu e perfect.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Gabriela Firea poate reforma in 2020, in sensul cel mai bun si adevarat

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat, miercuri, la Antena 3, ce ii rezerva astrele primarului Gabriela Firea.

Nici Messi, nici Ronaldo: Cel mai bun marcator din 2019 joaca in Bundesliga si are cifre fabuloase

UEFA a publicat clasamentul jucatorilor care au reusit cele mai multe goluri in acest an pentru echipele lor de club din primele ligi europene si pentru nationala.

Dan Petrescu si viitorul la CFR Cluj: Nu se stie daca raman, sunt niste oferte

A calificat echipa in primavara Europa League unde se va duela cu Sevilla), dar nu stie daca va mai continua sau nu pe banca celor de la CFR Cluj. Dan Petrescu a recunoscut ca are niste oferte si ca este posibil ca noul an sa nu-l mai gaseasca la liderul din Liga 1.

Romanii au cheltuit cel mai putin dintre europeni pentru mesele in oras in 2018, potrivit Eurostat

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a cheltuielilor alocate meselor in oras intre anii 2008 si 2018. Ponderea acestora a fost de 1,9% din totalul cheltuielilor gospodariilor in 2018, cel mai scazut nivel din randul statelor Uniunii Europene, fata de 2,9% in 2008, arata un raport al Eurostat.

Eugen Tomac (PMP): Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin

Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin, considera eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care le-a.

Faze tari: Condamnat la inchisoare cu executare dupa ce a furat doua batoane cu salam dintr-un magazin Profi; Record pentru cel mai lung zbor in spatiu al unei femei

Bataie ca intr-un ring de box intre canguri: Sunt ca doua fete in fata unui bar. LG anunta cel mai ciudat aparat electrocasnic: nu e frigider sau automat de cumparaturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )