Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dan Petrescu ramane la CFR Cluj. Anuntul patronului!

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu ramane la CFR Cluj. Anuntul patronului!

Chiar daca a lipsit de la ultimele meciuri ale echipei din cauza imbolnavirii cu noul coronavirus, Dan Petrescu ramane artizanul obtinerii celui de-al treilea titlu consecutiv. continuă pe Online Sport

VIDEO Titlul ramane in Ardeal - CFR Cluj intoarce rezultatul contra Craiovei (3-1) si este campioana Romaniei pentru al treilea sezon consecutiv

CFR a inceput rau finala campionatului contra Craiovei, oltenii deschizand scorul prin super executia lui Dan Nistor 10). Elanul gazdelor s-a stins insa treptat, iar experienta clujenilor a iesit la iveala in momentele importante. Vinicius 36), Boli 56) si Deac 77 - penalti) au intors soarta partidei de pe Ion Oblemenco, iar formatia lui Dan Petrescu instaureaza hegemonia in Liga 1: al treilea titlu consecutiv. De partea cealalta, asteptarea oltenilor nu se opreste la 29 de ani.

CFR Cluj, campioana Romaniei! Al treilea titlu consecutiv pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj este din nou campioana a Romaniei, reusind sa castige Liga 1 pentru a treia oara la rand. Luni seara, clujenii s-au impus cu 3-1 cu CS Universitatea Craiova, intr-un meci jucat cu titlul pe masa, pe Ion Oblemenco.

Amanunte despre starea de sanatate a lui Dan Petrescu

Antrenorul echipei CFR Cluj a ratat intalnirea cu FCSB din cauza infectarii cu noul virus gripal.

CFR Cluj, o echipa formidabila: Ardelenii reusesc o premiera in Romania dupa cinci ani!

Formatia pregatita de Dan Petrescu a reusit un final incredibil de sezon, invingand COVID-19 si adversarii de pe teren pentru a cuceri, din nou, titlul in Liga I.

Doua transferuri uriase pregatite de CFR Cluj pentru grupele Champions League

CFR Cluj a castigat al treilea titlu consecutiv in Liga 1, iar ambitia patronului echipei este de a forta patrunderea in elita fotbalului european.

Giedrius Arlauskis pleaca de la CFR Cluj. Ce echipa vrea sa-l transfere pe fotbalist

Giedrius Arlauskis a facut anuntul despartirii de CFR Cluj chiar in ziua finalei Ligii 1, cu CS Universitatea Craiova. Portarul ardelenilor a dat vestea pe Twitter. Ultimul meu meci la CFR Cluj.

Dan Petrescu se lupta cu noul coronavirus: Ultimele vesti despre starea sa

Desi 23 din cele 26 de teste pozitive ale CFR-ului s-au dovedit a fi, ulterior, eronate, printre bolnavii falsi ai clujenilor nu s-a numarat si Dan Petrescu!.

CFR Cluj este campioana Romaniei pentru a treia oara consecutiv! Victorie la Craiova, in finalul campionatului

CFR Cluj este noua campioana a Romaniei, dupa victoria obtinuta chiar pe terenul celor de la CSU Craiova, scor 2-1. A fost un format folosit pentru prima data in istorie pentru deciderea campioanei Romaniei. Comitetul Executiv al FRF a decis luni ca in caz de egalitate sa se continue cu reprize de prelungire si lovituri .

CFR Cluj este campioana Romaniei! Ardelenii s-au impus cu 3-1 pe terenul Craiovei, in finala campionatului

CFR Cluj a devenit, luni seara, campioana Romaniei, dupa ce a invins cu 3-1 chiar pe terenul echipei de pe locul 2, Universitatea Craiova. Ardelenii au castigat, astfel, trofeul in Liga 1, pentru al treilea an la.

Sa vina banii la baieti!. De cand n-au mai fost platiti jucatorii de la CFR Cluj

Bucuria castigarii campionatului este umbrita la CFR Cluj de existenta unor restante salariale catre jucatori.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )