Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dan Petrescu si viitorul la CFR Cluj: Nu se stie daca raman, sunt niste oferte

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu si viitorul la CFR Cluj: Nu se stie daca raman, sunt niste oferte

A calificat echipa in primavara Europa League unde se va duela cu Sevilla), dar nu stie daca va mai continua sau nu pe banca celor de la CFR Cluj. Dan Petrescu a recunoscut ca are niste oferte si ca este posibil ca noul an sa nu-l mai gaseasca la liderul din Liga 1. continuă pe Hotnews

Sotia lui Dan Petrescu, de o frumusete coplesitoare! Cum reuseste sa arate la 43 de ani ca o adolescenta. Foto

Dan Petrescu are o sotie de invidiat. Ea fura privirile tuturor, in absolut orice imprejurari. Cine este frumoasa care ii este alaturi tehnicianului campioanei CFR? Adriana Stan, secretul frumusetii la 43 de ani Dan Petrescu are 52 de ani si este casatorit cu Adriana Stan din 2007. Desi nu se mai afla la prima tinerete, .

VIDEO Dan Petrescu are o sotie ravasitoare: Cum arata la 43 de ani si care e secretul ei

Dan Petrescu 52 de ani) a fost casatorit prima data, intre 1992 si 2003, avand doua fete, Rebecca nascuta in 1994) si Beatrice Chelsea nascuta in 1998) cu Daniela Carmen. Dupa divort, fostul international a reusit sa-si refaca viata personala.

Un bancomat a fost aruncat in aer in Poiana Brasov. Politia nu stie daca au disparut si bani

Un bancomat din Poiana Brasov a fost distrus in noaptea de sambata spre duminica. Surse locale spun ca bancomatul a fost aruncat in aer, insa Politia sustine ca deocamdata nu are informatii in acest sens si nici nu stie daca banii au disparut, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )