Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj revine pe primul loc dupa primul meci din playoff

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj revine pe primul loc dupa primul meci din playoff

Campioana CFR Cluj a fost puternic testata de Astra Giurgiu, luni seara, in ultimul meci al primei etape din playoff. continuă pe Online Sport

Partidul Likud, condus de Benjamin Netanyahu, pe primul loc in scrutinul din Israel - sondaje

Partidul Likud, al premierului in functie Benjamin Netanyahu, se claseaza pe primul loc in scrutinul parlamentar anticipat din Israel, urmat de alianta de centru Albastru Alb, condusa de Benjamin Gantz, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne.

Liga 1, play-off: CFR Cluj vs Astra Giurgiu 2-1 Paun a adus victoria gazdelor in minutul 81

Formatia CFR Cluj a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al primei etape a play-off-ului Ligii I.

Real Madrid castiga El Clasico si revine pe primul loc in La Liga

Victorie cu 2-0 pentru Real Madrid in meciul cu marea rivala FC Barcelona in etapa a 26-a din La Liga.

Ion Craciunescu da verdictul dupa faza care a eliminat CFR Cluj din Europa

Fostul mare arbitru international Ion Craciunescu s-a exprimat, joi noapte, pe subiectului hentului care a decis meciul retur dintre Sevilla si CFR Cluj.

UTA isi consolideaza primul loc in Liga 2

Liderul esalonul secund UTA Arad a dispus pe teren propriu de Ripensia Timisoara, cu 3-0, sambata dimineata, intr-un meci din etapa a 23-a.

UTA isi consolideaza primul loc in Liga 2

Liderul esalonul secund UTA Arad a dispus pe teren propriu de Ripensia Timisoara, cu 3-0, sambata dimineata, intr-un meci din etapa a 23-a.

VIDEO Zeci de fani au asteptat echipa CFR Cluj la aeroport: Suntem mandri de voi!

Zeci de fani ai echipei CFR Cluj au fost prezenti, vineri seara, la aeroportul din Cluj-Napoca, unde i-au asteptat pe jucatorii lui Dan Petrescu, reveniti de la Sevilla.

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu

Revedeti minut cu minut cele mai importante faze din CFR Cluj - Astra Giurgiu.

Liga 1, play-off: Craiova - Gaz Metan 2-1 Oltenii o egaleaza pe CFR Cluj in fruntea clasamentului

CS Universitatea Craiova a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-1), formatia Gaz Metan Medias, in prima etapa a play-off-ului Ligii I. in urma acestui rezultat, oltenii au egalat echipa CFR Cluj in fruntea clasamentului. Clujenii joaca, luni, acasa, cu Astra Giurgiu, in prima etapa a play-off-ului.

Sevilla a tremurat pentru calificare cu campioana Romaniei: CFR Cluj a dat gol intr-un final de infarct, dar reusita a fost anulata de VAR Vezi toate rezultatele serii de Europa League

CFR Cluj, campioana Romaniei la fotbal, putea reusi o calificare istorica in optimile Europa League, in Spania, unde trebuia sa intoarca soarta unei duble cu Sevilla, specialista competitiei. Cu 1-1 in tur, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )