Libnet.ro
UNICEF

21:32

Asa am trait Botosani - Gaz Metan

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Botosani - Gaz Metan

Etapa a 11-a din playout a inceput, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul . continuă pe Online Sport

LIVE Botosani - Gaz Metan

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE Botosani - Gaz Metan (20:00)

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Botosani si Gaz Metan deschid etapa a 11-a din playout. Cine se va impune?

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, pe stadionul Municipal din Botosani cu meciul dintre echipa locala si Gaz Metan Medias, liderul din playout.

Asa am trait Gaz Metan - Poli Iasi

Gaz Metan Medias, liderul din playout, a primit vizita lui Poli Iasi marti seara in etapa a 10-a din playout. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Liga 1, play-out: FC Botosani, victorie cu Gaz Metan Medias (scor 1-0)

Formatia FC Botosani a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Medias, in etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

Gaz Metan Medias salveaza remiza in zece oameni cu Poli Iasi

Echipele Gaz Metan Medias si Poli Iasi au terminat la egalitate, scor 1-1 0-0), marti seara, intr-un meci din etapa a 10-a in playout.

Liga 1, play-out: Gaz Metan Medias vs Poli Iasi 1-1 / Gazdele au terminat partida in zece oameni

Gaz Metan Medias si Poli Iasi au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata in etapa a zecea a play-out-ului Ligii 1. Echipa antrenata de Edi Iordanescu a ramas pe prima pozitie in clasament, insa poate fi depasita de Dinamo Bucuresti doua puncte mai putin, va juca impotriva celor de la Hermannstadt).

LIVE Gaz Metan - Poli Iasi (21:00)

Gaz Metan Medias, liderul din playout, primeste vizita lui Poli Iasi marti seara in etapa a 10-a din playout. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )