Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mircea Rednic arunca bomba dupa plecarea de la Dinamo: Societatea lui Negoita nu detine palmaresul

Online Sport Online Sport,
Mircea Rednic arunca bomba dupa plecarea de la Dinamo: Societatea lui Negoita nu detine palmaresul

Dat afara de la Dinamo dupa clasarea pe locul trei in playout, Mircea Rednic da cartile pe fata si ofera o informatie care ar putea provoca un adevarat cataclism in Stefan cel Mare. continuă pe Online Sport

Mircea Rednic nu mai este antrenorul echipei Dinamo Bucuresti

FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astazi, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale dupa cea mai slaba clasare din istoria echipei din Stefan cel Mare, locul 9 in Liga 1 la finalul sezonului competitional 2018-2019.

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo! Comunicat dur din partea clubului

Dupa ce a terminat play-out-ul pe locul 3, cea mai slaba peformanta din istoria clubului, Mircea Rednic a anuntat conducerea clubului ca nu mai continua la echipa,.

Ruptura in Stefan cel Mare! Mircea Rednic e istorie pentru Dinamo

Dupa jumatate de an la carma lui Dinamo aventura lui Mircea Rednic la Dinamo s-a incheiat in pofida declaratiilor promitatoare pentru sezonul urmator.

Mircea Rednic a fost dat afara de la Dinamo

Dinamo a anuntat despartirea de Mircea Rednic, dupa cea mai slaba clasare din istoria clubului. Anuntul a fost facut printr-un comunicat dur postat pe site-ul clubului. FC Dinamo Bucuresti si antrenorul.

Mesajul Papei Francisc, dupa plecarea din Romania

Papa Francisc a scris duminica, pe Twitter, la putin timp dupa plecarea din Romania, un mesaj pentru romani, in limba romana. Este o premiera, in cele 3 zile de vizita in tara noastra. Fecioara Maria.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3311 seconds )