Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Ana Bogdan, eliminata n primul tur dupa ce a condus cu 4-2 n decisiv

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Ana Bogdan, eliminata n primul tur dupa ce a condus cu 4-2 n decisiv

Ana Bogdan locul 82 WTA) este a patra jucatoare din Romania care paraseste competitia de la Australian Open in primul tur. Bogdan a fost eliminata de Iga Swiatek locul 177 WTA, 17 ani), venita din calificari, desi a condus cu 4-2 in setul decisiv. A fost 6-3, 3-6, 6-4 pentru sportiva din Polonia. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Andy Murray, eliminat n primul tur dupa un meci epic de peste patru ore cu Roberto Bautista-Agut

La doar cateva zile dupa ce a anuntat ca urmeaza sa se retraga din tenis in acest an, Andy Murray a luptat cu toate fortele in primul tur de la Australian Open. Condus cu 2-0 la seturi, britanicul a avut puterea sa revina si sa trimita in decisiv partida disputata in compania lui Roberto Bautista-Agut, cap de serie numarul 22. Andy nu a mai putut insa sa tina ritmul in ultimul act, iar spaniolul a pus capat partidei dupa patru ore si 9 minute, scor 6-4, 6-4, 6-7 5), 6-7 4), 6-2.

VIDEO Forma slaba continua: Jelena Ostapenko, eliminata n primul tur la Australian Open

Dupa ce a fost eliminata in runda inaugurala la turneele de la Sydney si Shenzhen, Jelena Ostapenko 22 WTA) nu a reusit sa treaca nici de primul tur de la Australian Open. Letona a cedat in fata Mariei Sakkari Grecia, locul 43 WTA), scor 1-6, 6-3, 2-6.

Simona Halep obtine prima victorie dupa cinci luni si continua la Australian Open

Intrata in competitia de la Australian Open fara prea multe pretentii dupa accidentarea suferita la spate in toamna lui 2018 si o perioada de pregatire extrem de scurta, Simona Halep a trecut de primul tur la Melbourne dupa un meci intens contra unei jucatoare de forta, Kaia Kanepi din Estonia.

Australian Open. Mihaela Buzarnescu, invinsa in primul tur de Venus Williams

Australian Open. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, desemnata cap de serie numarul 25, a fost invinsa de americanca Venus Williams cu 6-7 3), 7-6 3), 6-2, marti, la Melbourne, in prima.

Sorana Cirstea, dupa ce a fost eliminata in primul tur la Australian Open: Sunt intr-o forma buna!

Sorana Cirstea a deschis evolutia jucatorilor romani la Australian Open, dar a pierdut chiar in primul tur al turneului de la Melbourne.

Australian Open: Caroline Wozniacki (campioana en-titre), calificare lejera n turul al doilea de la Melbourne

Caroline Wozniacki 3 WTA) a trecut fara emotii de primul tur de la Australian Open, dupa o victorie in doua seturi cu belgianca Alison Van Uytvanck 52 WTA). Campioana en-titre a competitiei de la Melbourne s-a impus cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 33 de minute de joc.

COSMARUL pentru romance la Australian Open continua: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Venus Williams dupa un meci maraton

Inca o jucatoare romana e out de la primul turneu de Grand Slam al sezonului, Australian Open. Mihaela Buzarnescu 26 WTA, 30 de ani) a fost invinsa in primul tur al de Venus Williams 38 de ani, 38 WTA),.

Mihaela Buzarnescu pierde dupa un meci maraton cu Venus Williams

Favorita numarul 25 la Australian Open, Mihaela Buzarnescu a fost eliminata de Venus Williams inca din primul tur, dupa ce a avut un set avantaj si 5-3 in setul al doilea.

Mihaela Buzarnescu pierde dupa ce a servit pentru meci cu Venus Williams

Favorita numarul 25 la Australian Open, Mihaela Buzarnescu a fost eliminata de Venus Williams inca din primul tur, dupa ce a avut un set avantaj si 5-3 in setul al doilea.

Andy Murray invins in primul tur la Australian Open dupa un meci epic. Ar putea fi ultimul meci din cariera!

Pentru Andy Murray partida cu Roberto Bautista Agut ar putea fi ultima de la Australian Open, turneu unde a disputat cinci finale, si chiar din cariera de jucator profesionist.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )