Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cupa Davis: Romania a pierdut intalnirea cu Polonia, scor 2-3, si ramane in Grupa a II-a a Zonei Euro-africane

Adevărul Adevărul,
Cupa Davis: Romania a pierdut intalnirea cu Polonia, scor 2-3, si ramane in Grupa a II-a a Zonei Euro-africane

Adrian Ungur, locul 675 ATP, a fost invins, duminica, scor 6-3, 6-2, de Kamil Majchrzak, locul 188 ATP, in ultimul meci al confruntarii de Cupa Davis dintre Romania si Polonia. continuă pe Adevărul

Dezastru in Cupa Davis. Romania pierde cu Polonia dupa 2-1 in debutul zilei finale

Romania ramane in Grupa II din zona Euro-Africana a Cupei Davis dupa infrangerea suferita pe teren propriu in fata Poloniei, scor 2-3.

Cupa Davis: Marius Copil, nvins de Hubert Hurkacz / Romnia - Polonia 2-2

Marius Copil, locul 81 ATP, a fost invins, duminica, de Hubert Hurkacz, locul 109 ATP, in al patrulea meci al intalnirii de Cupa Davis Romania Polonia, astfel ca scorul general a devenit 2-2 si echipa castigatoare a confruntarii se va decide la ultimul meci.

Cupa Davis: Victorie pentru Tecau si Mergea / Romnia - Polonia 2-1

Perechea Florin Mergea/Horia Tecau a invins cuplul Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski, scor 7-5, 4-6, 6-3, duminica, la Cluj-Napoca, astfel ca Romania conduce Polonia, scor 2-1, in intalnirea contand pentru turul al treilea al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Cupa Davis: Adrian Ungur, nvins de Hubert Hurkacz (Romnia - Polonia 1-1)

Adrian Ungur 675 ATP) a pierdut partida disputata sambata cu Hubert Hurkacz, locul 109 ATP, scor 7-6 3), 7-5. in urma acestui rezultat, Romania si Polonia se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a confruntarii din Grupa I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Cupa Davis: Marius Copil, victorie cu Kamil Majchrzak (Romnia - Polonia 1-0)

Marius Copil 81 ATP) a adus primul punct Romaniei in confruntarea cu Polonia, dupa ce l-a invins, scor 6-2, 6-4, pe Kamil Majchrzak 188 ATP). Meciul s-a disputat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Romania si Polonia se dueleaza in turul al treilea al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Cupa Davis: Adrian Ungur, nvins de Kamil Majchrzak / Polonia - Romnia 3-2: Polonezii au promovat n Grupa I a Zonei Euro-africane

Adrian Ungur 675 ATP) nu s-a putut ridica la nivelul adversarului, jucatorul nostru pierzand in doua seturi, scor 6-3, 6-2, disputa cu Kamil Majchrzak 188 ATP). Polonia a castigat meciul cu Romania cu 3-2, rezultat care ii trimite pe oaspetii Salii Polivalente din Cluj-Napoca in Grupa I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis tricolorii vor continua si in 2019 in Grupa a II-a).

Romania - Polonia 1-1, in Cupa Davis, dupa meciurile din prima zi a duelului

Romania si Polonia se afla la egalitate dupa meciurile din prima zi a Cupei Davis, in disputa care are loc la Cluj.

Romania - Polonia 1-1 dupa prima zi. Marius Copil a adus punctul echipei noastre

Confruntarea de Cupa Davis dintre Romania si Polonia a inceput ideal pentru tricolori, dar la finalul zilei scorul este unul in echilibru.

Marius Copil aduce primul punct Romaniei in meciul cu Polonia

Confruntarea de Cupa Davis dintre Romania si Polonia a inceput ideal pentru tricolori.

Marius Copil deschide confruntarea cu Polonia. Programul complet al meciurilor

Vineri a avut loc tragerea la sorti a meciurilor confruntarii de Cupa Davis dintre Romania si Polonia, meci care conteaza pentru turul 3 al Grupei II din Zone Euro-Africana.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )