Libnet.ro
UNICEF

19:45

Italia - Polonia, socul serii in Liga Natiunilor. Programul complet al meciurilor

Online Sport Online Sport,
Italia - Polonia, socul serii in Liga Natiunilor. Programul complet al meciurilor

A doua seara de Liga Natiunilor o aduce in prim plan pe Italia, fosta campioana mondiala si marea absenta de la Cupa Mondiala din acest an. continuă pe Online Sport

Italia s-a chinuit pentru un egal cu Polonia. Turcia lui Mircea Lucescu invinsa de Rusia

A doua seara de Liga Natiunilor a adus-oin prim plan pe Italia, fosta campioana mondiala si marea absenta de la Cupa Mondiala din acest an.

Programul meciurilor de joi in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, debuteaza joi seara cu primele meciuri din cele patru ligi valorice.

Rezultatele meciurilor de joi in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, a debutat joi seara cu primele meciuri din cele patru ligi valorice.

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploiesti, selectionata Muntenegrului, in .

Echipa probabila a Romaniei la debutul in Liga Natiunilor

Romania intalneste Muntenegru, vineri seara, in primul meci din Liga Natiunilor.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor (21:45)

Romania debutaeza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania debuteaza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Asa am trait Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania a debutat, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida a fostlive text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Tricolorii debuteaza in Liga Natiunilor

Echipa nationala de fotbal debutea-za, astazi, in Liga Natiunilor, cea mai noua competitie organizata de catre UEFA. Adversarul tricolorilor este reprezentativa statului Muntenegru, o echipa macinata de unele probleme interne, jucatori accidentati, dar si fotbalisti care refuza sa se prezinte la echipa.

Germania - Franta, primul derby in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, debuteaza joi seara cu un mare derby al fotbalului european si mondial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )