Libnet.ro
UNICEF

11:01

Romania - Polonia 1-1, in Cupa Davis, dupa meciurile din prima zi a duelului

Adevărul Adevărul,
Romania - Polonia 1-1, in Cupa Davis, dupa meciurile din prima zi a duelului

Romania si Polonia se afla la egalitate dupa meciurile din prima zi a Cupei Davis, in disputa care are loc la Cluj. continuă pe Adevărul

Romania - Polonia 1-1 dupa prima zi. Marius Copil a adus punctul echipei noastre

Confruntarea de Cupa Davis dintre Romania si Polonia a inceput ideal pentru tricolori, dar la finalul zilei scorul este unul in echilibru.

Marius Copil aduce primul punct Romaniei in meciul cu Polonia

Confruntarea de Cupa Davis dintre Romania si Polonia a inceput ideal pentru tricolori.

Cupa Davis: Franta, pentru a doua oara consecutiv n finala competitiei

Echipa Frantei a reusit, sambata, sa se califice in finala Cupei Davis, dupa ce perechea Julien Benneteau / Nicolas Mahut a trecut de dublul Marcel Granollers / Feliciano Lopez, scor 6-0, 6-4, 7-67). in urma acestui rezultat, francezii ii conduc cu 3-0 pe spanioli si nu mai pot rata victoria.

Cupa Davis: Marius Copil, victorie cu Kamil Majchrzak (Romnia - Polonia 1-0)

Marius Copil 81 ATP) a adus primul punct Romaniei in confruntarea cu Polonia, dupa ce l-a invins, scor 6-2, 6-4, pe Kamil Majchrzak 188 ATP). Meciul s-a disputat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Romania si Polonia se dueleaza in turul al treilea al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Cupa Davis: Adrian Ungur, nvins de Hubert Hurkacz (Romnia - Polonia 1-1)

Adrian Ungur 675 ATP) a pierdut partida disputata sambata cu Hubert Hurkacz, locul 109 ATP, scor 7-6 3), 7-5. in urma acestui rezultat, Romania si Polonia se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a confruntarii din Grupa I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Marius Copil deschide confruntarea cu Polonia. Programul complet al meciurilor

Vineri a avut loc tragerea la sorti a meciurilor confruntarii de Cupa Davis dintre Romania si Polonia, meci care conteaza pentru turul 3 al Grupei II din Zone Euro-Africana.

VIDEO Cupa Davis: Croatia - SUA 2-0, Franta - Spania 1-0 / Absenta lui Nadal poate fi decisiva n favoarea Frantei

Echipa Croatiei conduce reprezenta Statelor Unite ale Americii cu scorul de 2-0, dupa ce Borna Coric si Marin Cilic si-au castigat in trei seturi partidele. in cealalta semifinala, absenta lui Nadal isi spune cuvantul si Franta conduce Spania cu 1-0 dupa victoria lui Benoit Paire in fata lui Pablo Carreno-Busta.

Arbitrul finalei cu scandal de la US Open, Carlos Ramos, va arbitra la semifinala dintre Croatia si SUA, din Cupa Davis

Portughezul Carlos Ramos, arbitrul finalei de la US Open dintre Serena Williams si Naomi Osaka, unde a avut un conflict cu fostul lider mondial, va arbitra in semifinalele Cupei Davis, la confruntarea dintre Croatia si SUA. Semifinala este programata in acest weekend, in Croatia, la Zadar.

Familia protestatarului mort dupa mitingul din 10 august, la Parchetul General

Sotia protestatarului care a decedat la cateva zile dupa participarea la protestul diasporei din 10 august s-a aflat din nou fata in fata cu procurorii. Femeia a venit la audieri insotoita de fiica.

Carmen Dan, FARA niciun pic de JENA. Ministrul vorbeste la telefon in timpul unui moment de reculegere in memoria protestatarului mort dupa mitingul din 10 august (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost surprinsa vorbind la telefon in timpul unui moment de reculegere din Parlament initiat de opozitie in memoria lui Ilie Gazea, protestatarul mort la cateva zile dupa ce a.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )