Libnet.ro
UNICEF

19:45

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu, n turul doi la dublu mixt

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Mihaela Buzarnescu, n turul doi la dublu mixt

Perechea Mihaela Buzarnescu/Marcin Matkowski Romania/Polonia) s-a calificat, sambata seara, in turul doi al probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua luni la dublu feminin si dublu mixt

Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru joaca, luni, la dublu feminin si dublu mixt la turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Mihaela Buzarnescu la un pas de optimi la Wimbledon

O singura victorie o desparte pe Mihaela Buzarnescu de prezenta intre primele 16 jucatoare de la Wimbledon.

Wimbledon: Begu si Buzarnescu, n optimile probei de dublu - Au nvins perechea Bogdan/Christian

Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu, cap de serie numarul 15, a eliminat, sambata, echipa Ana Bogdan/Kaitlyn Christian Romania/SUA), in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, in turul secund al probei feminine de dublu la Wimbledon

Perechea romana Irina Begu/ Mihaela Buzarnescu, cap de serie numarul 15, s-a calificat, joi, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Wimbledon: Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu, reprezentantele Romniei n proba de dublu mixt

Romania va fi reprezentata de doua jucatoare, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu, in proba de dublu mixt a turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului.

LIVE Mihaela Buzarnescu versus Karolina Pliskova in turul 3 la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu si Karolina Pliskova se dueleaza pentru un loc in optimile de la Wimbledon, dupa ora 18:00, pe terenul numarul unu.

Mihaela Buzarnescu a avut-o in mana pe Karolina Pliskova si a pierdut meciul!

Mihaela Buzarnescu si Karolina Pliskova s-au duelat pentru un loc in optimile de la Wimbledon, dupa ora 18:00, pe terenul numarul unu. Buzarnescu a avut set si 4-1, scor de la care Pliskova a revenit si s-a impus intr-un decisiv dominat autoritar.

Mihaela Buzarnescu a pierdut incredibil un meci pe care l-a avut in mana si a fost eliminata de la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu a fost la un pas de un nou rezultat istoric, dar a pierdut in turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Mihaela Buzarnescu, ELIMINATA de la Wimbledon de un fost lider mondial, desi romanca a condus cu 6-3, 4-1

Mihaela Buzarnescu 28 WTA) nu a reusit sa provoace si ea o supriza la Wimbledon. Jucatoarea noastra a fost eliminata, vineri, in turul al treilea al competitiei londoneze de cehoaica Karolina Pliskova 7.

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu, eliminata n turul trei de Karolina Pliskova (6-3, 6-7(3), 1-6) / La doua puncte distanta de fericire

In doua randuri, Mihaela Buzarnescu s-a aflat la doar doua puncte distanta de o victorie mare una din cele mai importante din cariera) in fata puternicei Karolina Pliskova. Miki a aratat un tenis entuziasmant in primul set 6-3), a condus cu 4-1 in al doilea, insa crisparea teama de victorie) si-a facut aparitia, iar experimentata Karolina a speculat momentul si a intors in favoarea ei soarta partidei 7-6, 6-1, dupa o ora si 57 de minute). Buzarnescu paraseste turneul de la Wimbledon in turul al treilea, insa a aratat inca o data ca are tenisul necesar pentru a pune probleme jucatoarelor importante din circuitul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )