Libnet.ro
UNICEF

12:15

Champions League: FC Porto, eliminata de Krasnodar, iar FC Basel de Linz (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: FC Porto, eliminata de Krasnodar, iar FC Basel de Linz (Rezultatele zilei)

Krasnodar a oferit surpriza zilei din turul trei preliminar al Champions League, dupa ce s-a impus cu 3-2 pe terenul lui FC Porto, rezultat in urma caruia i-a lasat pe portughezi in afara competitiei. Lucrurile nu au stat mai bine nici pentru Celtic Glasgow eliminata de CFR Cluj) si FC Basel eliminata de Linz). continuă pe Hotnews

Celtic CFR Cluj 3-4, in Champions League! Echipa lui Dan Petrescu se califica in play-off. Rezumat VIDEO

Celtic CFR Cluj se joaca marti, 13 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe Celtic Park din Glasgow si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 21:45. Partida poate fi urmarita si online in format live .

Cine transmite la TV meciul Celtic CFR Cluj, in turul 3 Champions League

CFR Cluj joaca marti, 13 august 2019, cea de-a doua mansa cu Celtic in turul 3 preliminar Champions League, dupa ce partida jucata pe teren propriu s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Meciul este programat la ora 21:45 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, dar poate .

Champions League: Celtic - CFR (de la 21:45) Dan Petrescu: Suntem increzatori

Dupa ce a remizat, scor 1-1, in mansa tur, CFR trebuie sa mizeze totul pe cartea ofensiva pe Celtic Park daca vrea sa obtina calificarea in play-off-ul Champions League. Constient de dificultatea returului, Dan Petrescu ramane totusi optimist: Suntem increzatori. Trebuie sa nu ne speriem, una peste alta sa facem meciul vietii. Partida Celtic vs CFR Cluj va fi in direct pe Digisport 1 si Look Plus si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )