Libnet.ro
UNICEF

11:46

Gigi Becali, desfiintat in presa ceha: Povestea nesfarsita a domnului Becali, patronul nebun al FCSB

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, desfiintat in presa ceha: Povestea nesfarsita a domnului Becali, patronul nebun al FCSB

Mlada Boleslav si FCSB se vor intalni, diseara ora 20. 00, Pro TV), in mansa secunda a turului III preliminar al Ligii Europa. Meciul a fost prefatat de presa locala printr-un articol dedicat latifundiarului din Pipera. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, ironizat de presa din Cehia: Lumea sefului nebun de la FCSB

FCSB a facut deplasarea in Cehia pentru returul cu Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar Europa League. Echipa antrenata de Vergil Andronache are 5 meciuri fara victorie, iar patronul Gigi Becali a fost ironizat de jurnalistii din Cehia, care au scris despre el ca este nebun, dupa deciziile controversate pe care le-a luat in ultimele .

Cand are loc nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Pe ce a dat patronul FCSB 20.000 de euro

Nunta cu fast a anului! Teodora, fiica lui Gigi Becali nici nu putea sa aiba parte de cel mai special eveniment al sau in alt mod. Pe ce data va avea loc casatoria si ce gest a facut deja Gigi Becali fata de cuplul care a inchiriat formatia dorita de el? Gigi Becali, din toamnasocru .

Gigi Becali a fost luat la rost de suporteri, dupa inca o umilinta suferita de FCSB: Are nevoie de pastile!

Gigi Becali a fost luat la rost de suporteri dupa esecul usturator suferit de FCSB pe teren propriu in fata celor de la FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 3-1, iar fanii echipei antrenate de Vergil Andronache au rabufnit pe retelele de socializare, unde l-au apostrofat pe patronul clubului. Gigi Becali, criticat dupa .

Gigi Becali il vrea pe Mircea Lucescu la FCSB: Sa fie ca Ferguson!

Dupa calificarea in playoff-ul Europa League, Gigi Becali a facut anuntul la care nu indraznea nimeni sa se gandeasca dupa aparitia lui Mircea Lucescu alaturi de FCSB la meciul tur cu Mlada Boleslav.

Gigi Becali, reactie de bun simt: Ce a declarat despre Dan Petrescu dupa Celtic CFR

Daca Gheorghe Hagi a sarit la gatul lui Dan Petrescu, inaintea marelui meci de la Glasgow, dupa care a tacut din gura, cand clujenii au trecut de campioana Scotiei, in schimb, Gigi Becali a avut puterea de a veni cu o declaratie eleganta.

Gigi Becali ameninta ca renunta la FCSB. Sa-l credem?

Nu e prima oara cand Gigi Becali spune ca vrea sa renunte la FCSB, daca va fi nevoit sa aduca bani de acasa la echipa.

ştiri din Sport

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )