Libnet.ro
UNICEF

00:07

Asa am trait AEK Atena - Craiova

Online Sport Online Sport,
Asa am trait AEK Atena - Craiova

Am transmis live text in aceasta pagina, joi de la 21:00, returul dintre AEK Atena si Universitatea Craiova din turul 3 preliminar al Europa League. continuă pe Online Sport

AEK Atena - U Craiova: Oltenii, furati ca-n codru in returul din Grecia, ies cu fruntea sus din Liga Europa

Universitatea Craiova a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a incheiat la egalitate, scor 1-1, in deplasare, cu AEK Atena, in mansa secunda a turului trei preliminar.

Universitatea Craiova, eliminata din Europa League, dupa 1-1 cu AEK Atena

AEK Atena Universitatea Craiova se joaca joi, 15 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Europa League, dupa ce oltenii au pierdut meciul de pe teren propriu cu scorul de 2-0. Meciul este transmis de postul de televiziune Look Plus, de la ora 21:00, dar este in discutie si transmiterea live pe .

Cine transmite la TV Mlada Boleslav FCSB si AEK Atena Universitatea Craiova, in preliminariile Europa League

FCSB si CS Universitatea Craiova joaca joi, 15 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Europa League. Partidele Mlada Boleslav FCSB si AEK Atena Universitatea Craiova vor fi transmise in direct de posturile de televiziune din Romania, dar pot fi urmarite si online in format live video si text. Mlada Boleslav .

Europa League: CSU Craiova, eliminata de AEK Atena in turul trei preliminar (1-1 in Grecia, 1-3 la general)

Repriza secunda foarte buna facuta de echipa lui Corneliu Papura nu a fost suficienta pentru ca CSU Craiova sa intoarca rezultatul nefavorabil din tur 0-2) si se califice in play-off-ul Europa League. AEK Atena a obtinut o remiza pe Stadionul Olimpic OACA Spyros Louis, scor 1-1, in ciuda nenumaratelor oportunitati ale oltenilor, si va juca pentru un loc in grupe impotriva celor de la Trabzonspor.

Europa League: Seara decisiva pentru echipele romanesti - Mlada Boleslav vs FCSB (20:00) si AEK Atena vs CSU Craiova (21:00)

Joi vor avea loc meciurile retur din turul al treilea preliminar al Europa League. Dupa 0-0 in tur, FCSB merge in Cehia, unde spera sa obtina calificarea pe terenul celor de la Mlada Boleslav. O misiune si mai grea are CSU Craiova, care va juca in deplasare cu AEK Atena. Grecii s-au impus pe Oblemenco cu 2-0. Ambele confruntari vor fi transmise LiveScore pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )