Libnet.ro
UNICEF

21:00

Euro 2020: Echipa ideala a preliminariilor - Islandezul Ragnar Sigurdsson, in primul 11

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020: Echipa ideala a preliminariilor - Islandezul Ragnar Sigurdsson, in primul 11

UEFA a anuntat, vineri, echipa ideala a preliminariilor EURO 2020. in primul 11 a fost inclus si Ragnar Sigurdsson, fundasul echipei Islandei, adversara Romaniei in barajul Ligii Natiunilor. continuă pe Hotnews

Pregatirile Bucurestiului pentru EURO 2020, criticate in presa elevetiana: Romania, tara gazda a turneului final, nu are nici echipa calificata, iar infrastructura nu e gata

Presa elvetiana a creionat un articol destul de critic la adresa Romaniei, despre care spune ca, desi gazduieste atat tragerea la sorti pentru EURO 2020, cat si o parte din meciurile de la turneul final, nu ar.

Treaba romaneasca. Alte patru stadioane propuse UEFA pentru pregatirea echipelor la EURO 2020

Romania si-a asumat in fata UEFA ca pe langa Arena Nationala, stadion care va gazdui patru meciuri la EURO 2020, vor mai exista si alte trei stadioane de antrenament pentru echipele ajunse la Bucuresti.

Unsprezece grei ai fotbalului european sunt la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor EURO 2020

Jucatori care au scris istoria recenta a fotbalului european au ajuns la Bucuresti pentru a participa, sambata seara, de la ora 19:00, la tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020. Evenimentul are loc in pavililon central de la Romexpo.

Proteste ale stelistilor la tragerea la sorti pentru Euro 2020: FCSB is not Steaua!

FCSB is not Steaua! Este mesajul care a impanzit Bucurestiul inainte de tragerea la sorti pentru Euro 2020. Suporterii stelisti din Peluza Sud le-au oferit cate un pliant fiecarui membru care va participa la tragerea la sorti pentru Euro 2020, pentru a atrage atentia asupra situatiei prin care trece cel mai titrat club de fotbal .

Nike si Adidas in lupta pentru suprematie la EURO 2020. Competitie intre producatorii de echipament sportiv

Cinci companii importante de echipament sportiv vor avea reprezentare la turneul final EURO 2020.

Nume grele din fotbalul european vin la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor EURO 2020

Romexpo va fi sambata pentru o ora centrul fotbalului european odata cu stabilirea grupelor turneului final al EURO 2020.

Antrenamentele de la EURO 2020, la Mogosoaia, Berceni si Voluntari. FRF a facut o propunere de avarie la UEFA, pentru ca stadioanele din Capitala nu sunt gata la timp

Federatia Romana de Fotbal a propus la UEFA ca antrenamentele de la EURO 2020 sa se desfasoare la Mogosoaia, Berceni si Voluntari, si nu pe stadioanele Steaua, Arcul de Triumf si Rapid, care se trec, in.

FRF se arata depasita de situatia din Romania si propune alte stadioane pentru EURO 2020

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat ca se schimba planul de organizare pentru gazduirea unor meciuri de la EURO 2020.

DigiSport: Verdict final in cazul Rusiei legat de Euro 2020, dupa scandalul de dopaj. Ce a decis WADA!

Euro 2020 nu este vizat de sanctiunile impotriva Rusiei, recomandate de Agentia Mondiala Antidoping WADA) cu scopul de a pedepsi aceasta tara pentru manipularea unor date transmise WADA, a indicat pentru AFP un responsabil al forului mondial.

UEFA a anuntat numele celor 50 de nominalizati pentru echipa ideala a anului 2019

UEFA a anuntat, pe site-ul oficial, nominalizarile pentru Echipa Anului 2019. 50 de fotbalisti se lupta pentru a face parte din unsprezecele ideal al anului, echipele cu cei mai multi reprezentanti fiind Liverpool, Ajax si Manchester City.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )