Libnet.ro
UNICEF

13:00

Euro 2020, preliminarii: Tara Galilor, ultima echipa calificata (2-0 vs Ungaria) Letonia a produs surpriza serii si a invins Austria Rezultate si clasamentele finale

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Tara Galilor, ultima echipa calificata (2-0 vs Ungaria) Letonia a produs surpriza serii si a invins Austria Rezultate si clasamentele finale

Tara Galilor este nationala care completeaza lista celor 20 de echipe calificate prin intermediul preliminariilor la Campionatul European din 2020. Reprezentativa pentru care evolueaza Gareth Bale a invins Ungaria, scor 2-0, si a urcat pe locul al doilea in Grupa E. Germania si Olanda Grupa C), respectiv Belgia si Rusia Grupa I) au obtinut victorii la cate cinci goluri diferenta, in timp ce Letonia a reusit surpriza serii: a invins Austria cu 1-0. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Ultima echipa calificata se decide marti - Programul meciurilor

Se cunosc 19 dintre cele 20 de echipe care merg la Euro 2020, inaintea ultimelor meciuri din grupele preliminarii. Ultima echipa calificata la turneul final de vara viitoare va fi decisa marti, dintre Ungaria, Tara Galilor si Slovacia, toate candidate la locul al doilea din Grupa E.

Euro 2020, preliminarii: 16 echipe calificate inaintea ultimei etape, patru locuri ramase

Inaintea ultimei etape a preliminariilor Euro-2020, 16 echipe si-au obtinut biletele pentru turneul final, insa nu toate stiu de pe ce loc s-au calificat. Mai sunt disponibile din preliminarii patru locuri. Portugalia este favorita sa mearga mai departe, in timp ce Grupa D, unde nu se stie nicio formatie calificata, si Grupa E programeaza meciuri fierbinti. Ultima etapa a preliminariilor incepe duminica. Romania are ca ultima sansa de calificare castigarea play-off-ului din Liga Natiunilor, din martie 2020.

Euro 2020, preliminarii: Elvetia si Danemarca, la turneul final Italia a incheiat campania cu maximum de puncte (9-1 vs Armenia) - Rezultatele serii

Grupa D avea ambele locuri pentru Euro-2020 inca disponibile inaintea ultimelor meciuri, care au avut loc luni. Danemarca si Elvetia si-au fructificat sansele avute si au obtinut biletele la turneul final, ridicand la 19 numarul echipelor calificate. Pentru ultimul loc din preliminarii vor lupta, marti, Ungaria, Tara Galilor si Slovacia, in Grupa E.

Euro 2020, preliminarii: Olanda, Germania si Austria s-au calificat la turneul final - Belgia, a noua victorie (Rezultatele serii)

In urma meciurilor disputate sambata in preliminariile Euro 2020 s-au stabilit alte trei echipe calificate la turneul final de vara viitoare, Olanda si Germania s-au calificat din Grupa C, in timp ce Austria a invins Macedonia de Nord cu 2-1 si i se alatura Poloniei pe lista calificatelor din Grupa G. Belgia continua seria de victorie: 4-1 vs Rusia, in deplasare a noua victorie in tot atatea partide).

Euro 2020, preliminarii: Suedia si Finlanda, calificate la turneul final; Spania, scorul serii cu Malta (7-0) - Rezultate complete

In urma meciurilor disputate vineri in preliminariile Euro 2020 s-au stabilit alte doua echipe calificate la turneul final de vara viitoare. Finlanda a obtinut in premiera biletele la un CE, dupa 3-0 pe teren propriu cu Liechtenstein, in timp ce Suedia s-a calificat gratie victoriei in fata Romaniei, scor 2-0, pe Arena Nationala. Spania a reusit scorul serii cu Malta, 7-0.

Euro 2020, preliminarii: Victorii pentru Franta, Anglia, Turcia si Islanda Cehia, invinsa de Bulgaria (Rezultatele serii)

Reprezentativele Frantei, Angliei, Turciei si Islandei au obtinut, duminica, victorii in ultima etapa a preliminariilor Campionatului European din 2020. Surpriza serii a fost realizata de Bulgaria, care a invins nationala Cehiei, pe teren propriu, scor 1-0.

Ultima necunoscuta in preliminariile EURO 2020. Lupta in trei pentru un loc la turneul final

Ziua de marti programeaza ultimele meciuri din preliminariile EURO 2020, insa toata atentia va fi captata de meciul dintre Tara Galilor si Ungaria.

SONDAJ Ar trebui sa joace Romania cu echipa U21 barajul pentru Euro 2020?

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat in genunchi grupa de calificare la Euro 2020, campionat gazduit si la Bucuresti. in schimb, echipa de tineret Under-21 a avut un 2019 senzational - a ajuns in semifinalele turneului european de tineret si acum e intr-o forma excelenta in preliminariile Euro 2021. Pentru nationala mare va urma ultima si singura sansa pentru a mai prinde Euro 2020: un dublu baraj in primavara. intrebarea e, pe cine ar trebui sa trimita Romania in teren?Participa la sondajul HotNews. ro.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo, calificata la Euro 2020

Reprezentativa de fotbal a Portugaliei, campioana en titre, s-a calificat, duminica, la Euro 2020, d.

Tara Galilor: Concurentii de la semimaratonul Conwy, descalificati daca au lasat gunoaie pe parcurs

Organizatorii semimaratonului Conwy, din Tara Galilor, au decis ca alergatorii care lasa gunoaie pe parcurs sa fie descalificati. Ei au luat aceasta masura considerand ca plasticul a devenit o problema din ce in ce mai mare, relateaza bbc. com.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )