Libnet.ro
UNICEF

09:15

FRF anunta oficial despartirea de Cosmin Contra

Online Sport Online Sport,
FRF anunta oficial despartirea de Cosmin Contra

Federatia Romana de Fotbal a anuntat oficial, joi, despartirea de selectionerul Cosmin Contra dupa ratarea calificarii la EURO 2020 in urma preliminariilor clasice. continuă pe Online Sport

FRF a oficializat despartirea de Cosmin Contra. Fostul selectioner, apreciat pentru rezultatele mediocre

Printr-un mesaj postat de site-ul oficial, Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, despartirea de selectionerul Cosmin Contra, caruia i-a multumit pentru toata activitatea sa.

Sapte nume pe lista FRF pentru inlocuirea lui Cosmin Contra. Cine e favorit sa preia nationala

In cursul zilei de miercuri a fost vehiculata varianta Mircea Rednic, dar in realitate pe lista FRF sunt nu mai putin de sapte nume pentru postul de selectioner al primei reprezentative.

E oficial! FRF a confirmat despartirea de Cosmin Contra

Federatia Romana de Fotbal a confirmat, joi, despartirea de selectionerul echipei nationale a Romani.

Cosmin Contra, out de la nationala! Cine ar putea fi noul antrenor al tricolorilor

Cosmin Contra nu mai este antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Federatia Romana de Fotbal FRF) a facut anuntul oficial si cauta acum un inlocuitor. Sunt vehiculate mai multe nume importante, iar negocierile vor fi demarate in perioada urmatoare. Cosmin Contra nu mai este antrenorul echipei nationale. Petrescu, Radoi sau Hagi i-ar putea lua .

Cine ar putea sa vina la nationala in locul lui Cosmin Contra. Doi candidati sunt in carti

Echipa nataionala de fotbal a Romaniei a fost umilita de Spania cu 5-0 in ultimul meci din campania de calificare la Euro 2020. Selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca renunta la banca tehnica, iar oficialii din Federatia Romana de Fotbal se gandesc deja la posibili inlocuitori. Printre numele vehiculate se afla Dan Petrescu si Gica .

Cosmin Contra pleaca de la nationala dupa umilinta cu Spania: Nu mi-am indeplinit obiectivul

Romania a pierdut ultimul meci din campania de calificare la Euro 2020, scor 0-5 cu Spania si a terminat pe locul 4 in grupa F a preliminariilor. Dupa umilinta cu ibericii, selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca pleaca de la echipa nationala, intrucat nu si-a indeplinit obiectivul. Cosmin Contra pleaca de la nationala dupa meciul .

Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan lui Cosmin Contra, la scurt timp inainte de meciul Spania-Romania. Se schimba totul

In urma meciului Cosmin Contra a decis sa ramana la conducerea echipei nationale, chair si in ciuda criticilor aduse la adresa sa. in urma celor intamplate si a criticilor aduse selectionerului echipei nationale, Anamaria Prodan ii ia apararea. Ce spune agentul FIFA? Romania Suedia s-a jucat vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe .

Cosmin Contra nu vrea sa plece de la nationala. Ce se intampla cu tricolorii

Romania Suedia s-a jucat vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti, in runda cu numarul 9 din preliminariile Euro 2020. Romanii au pierdut un meci decisiv cu Suedia, scor 0-2. Pe Arena Nationala, in fata a 50. 000 de spectatori, elevii lui Cosmin Contra au evoluat slab si nu au .

Marius Sumudica il critica pe Cosmin Contra: Ce a facut e contrar fenomenului fotbal

Romania a pierdut rusinos cu Spania, scor 0-5, in ultimul meci al preliminariilor EURO 2020, iar principalul vinovat este aratat selectionerul Cosmin Contra.

Cosmin Contra, la final

In minutul 73 al meciului Romania Suedia, Cosmin Contra l-a introdus pe teren pe Denis Alibec. Toat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )