Libnet.ro
UNICEF

11:16

Spania - Romania 5-0. Cosmin Contra si-a dat DEMISIA de la nationala

B1 B1,
Spania - Romania 5-0. Cosmin Contra si-a dat DEMISIA de la nationala

Romania a fost surclasata de selectionata Spaniei cu scorul de 5-0 4-0), luni seara, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, in ultimul meci al celor doua echipe in Grupa F a preliminariilor EURO. continuă pe B1

Cosmin Contra, la final

In minutul 73 al meciului Romania Suedia, Cosmin Contra l-a introdus pe teren pe Denis Alibec. Toat.

Cosmin Contra pleaca de la nationala dupa umilinta cu Spania: Nu mi-am indeplinit obiectivul

Romania a pierdut ultimul meci din campania de calificare la Euro 2020, scor 0-5 cu Spania si a terminat pe locul 4 in grupa F a preliminariilor. Dupa umilinta cu ibericii, selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca pleaca de la echipa nationala, intrucat nu si-a indeplinit obiectivul. Cosmin Contra pleaca de la nationala dupa meciul .

Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan lui Cosmin Contra, la scurt timp inainte de meciul Spania-Romania. Se schimba totul

In urma meciului Cosmin Contra a decis sa ramana la conducerea echipei nationale, chair si in ciuda criticilor aduse la adresa sa. in urma celor intamplate si a criticilor aduse selectionerului echipei nationale, Anamaria Prodan ii ia apararea. Ce spune agentul FIFA? Romania Suedia s-a jucat vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe .

Marius Sumudica il critica pe Cosmin Contra: Ce a facut e contrar fenomenului fotbal

Romania a pierdut rusinos cu Spania, scor 0-5, in ultimul meci al preliminariilor EURO 2020, iar principalul vinovat este aratat selectionerul Cosmin Contra.

Cosmin Contra a vorbit despre meciul cu Spania si viitorul sau pe banca nationalei

Selectionerul Cosmin Contra a avut un mesaj de unitate si de speranta inaintea meciului cu Spania, ultimul din preliminariile EURO 2020 si singurul test al Romaniei inaintea barajelor din luna martie a anului viitor.

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus.ro |youtube. Contra, 5 schimbari. Spania, cu vedetele

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus. ro |youtube. Cosmin Contra a efectuat 5 schimbari in primul 11 fata de meciul cu Suedia. Spaniolii nu-si odihnesc.

Cine ar putea sa vina la nationala in locul lui Cosmin Contra. Doi candidati sunt in carti

Echipa nataionala de fotbal a Romaniei a fost umilita de Spania cu 5-0 in ultimul meci din campania de calificare la Euro 2020. Selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca renunta la banca tehnica, iar oficialii din Federatia Romana de Fotbal se gandesc deja la posibili inlocuitori. Printre numele vehiculate se afla Dan Petrescu si Gica .

Sustinere impresionanta! Peste 12000 de romani vor fi in tribune la meciul Spania-Romania

Nationala de fotbal antrenata de Cosmin Contra va fi sustinuta de peste 12. 000 de suporteri romani l.

Razvan Burleanu ii tine partea lui Cosmin Contra dupa esecul cu Suedia

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal spune ca niciun alt antrenor n-ar fi putut face mai mult contra Suediei in meciul din preliminariile EURO 2020 si spune ca soarta lui Cosmin Contra va fi decisa dupa meciul din Spania.

Cosmin Contra a confirmat ca nu va continua la nationala: Decizia a fost luata dupa meciul cu Suedia

Cosmin Contra a confirmat, dupa meciul cu Spania, ca nu va mai fi selectionerul Romaniei. Acesta a precizat ca a luat decizia dupa meciul cu Suedia, pentru ca nu si-a indeplinit obiectivul: calificarea la Campionatul European din 2020.

Cosmin Contra e istorie pentru chipa nationala

Meciul cu Spania a fost ultimul pentru Cosmin Contra pe banca nationalei Romaniei. Oficializarea despartirii va fi facuta in zilele urmatoare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )