Libnet.ro
UNICEF

13:16

Accident grav intr-o cursa de Formula 3. Mai multe persoane ranite. VIDEO cu momentul impactului

Antena3 Antena3,
Accident grav intr-o cursa de Formula 3. Mai multe persoane ranite. VIDEO cu momentul impactului

O sportiva germana de 17 ani, care concura in cadrul Marelui Premiu de Formula 3 de la Macao, a iesit peste pista, zburand peste parapete, alte patru persoane fiind ranite in acest grav accident, au anuntat. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN 10. Sunt sapte victime

Sapte persoane au fost ranite duminica dimineata in urma unui accident petrecut pe DN10, in zona localitatii Bradet, de langa intorsura Buzaului, circulatia fiind partial blocata, informeaza.

Accident grav in Dolj. Intervine elicopterul SMURD

Cinci persoane ranite, dintre care doua se afla in stare de inconstienta, intr-un accident rutier care a avut loc joi dupa-amiaza pe raza comunei doljene Varvoru de Jos, dupa ce soferul masinii in care se.

Primele zapezi au creat probleme pe soselele de munte. Utilajele au iesit pe mai multe drumuri judetene

Ninsorile s-au asternut peste statiunile montane Straja, Parang si Rausor Retezat. A fost necesara interventia utilajelor de deszapezire pe mai multe sosele.

Frigul ii specializeaza pe hoti. Trei tineri au furat mai multe pilote dintr-un magazin

Trei tineri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 23 de ani, sunt cercetati pentru furt, dupa ce au profitat de neatentia angajatilor unui magazin si au sustras mai multe pilote de pe rafturi.

STB anunta ca mai multe trasee din centrul Capitalei vor fi modificate temporar

Societatea de Transport Bucuresti - STB S. fosta RATB) a anuntatca modifica mai multe trasee in centrul Capitalei, pentru Trofeul Bucuresti, iar in Berceni suspenda o linie de.

Fost consilier municipal, trimis in judecata pentru ca ar fi exploatat mai multe angajate minore

Fostul consilier local municipal Florin Toader a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Buzau sub acuzatia de incalcare a regimului de munca a minorilor. Toader ar fi folosit la munca, fara forme legale, mai multe minore, la terasa pe care acesta o detinea in targul Dragaica.

Alerta meteo. E cod galben de vant si ninsoare in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari cod galben de vant in cinci judete din tara, unde ninge viscolit in zonele inalte. Potrivit ANM, pana la ora 16 este.

Iarna isi arata coltii: Ninge in mai multe zone din tara (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari cod galben de vant si ceata in mai multe judete. Astfel, pana joi, la ora 12. 00, judetele Hunedoara, Caras-Severin si Timis se afla.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata densa in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in noua judete din Muntenia si Transilvania, in orele urmatoare. Conform Administratiei.

Accident grav in Ialomita. Doua persoane au fost grav ranite. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Doua persoane au fost ranite, vineri, in judetul Ialomita, dupa ce masina in care se aflau a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. Pasagerul a fost incarcerat, fiind scos de catre echipajele de.

ştiri din Sport

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )