Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ashleigh Barty, regina la Turneul Campioanelor. Australianca a luat cel mai mare premiu in bani din istoria tenisului

Adevărul Adevărul,
Ashleigh Barty, regina la Turneul Campioanelor. Australianca a luat cel mai mare premiu in bani din istoria tenisului

Liderul clasamentului WTA, Ashleigh Barty a castigat finala de la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, 6-4, 6-3, pe campioana de anul trecut, Elina Svitolina,. continuă pe Adevărul

Ashleigh Barty castiga Turneul Campioanelor. Pune mana pe cel mai mare premiu din istorie

Jucatoarea australiana Ashleigh Barty si-a respectat statutul de numar unu mondial si a castigat, duminica, editia din acest an Turneului Campioanelor.

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pentru prima oara pe Elina Svitolina

Ashleigh Barty a confirmat, duminica, sezonul excelent pe care l-a avut, a invins-o pentru prima oara in cariera pe Elina Svitolina, campioana en-titre, si a castigat Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Australianca 1 WTA) a avut nevoie de o ora si 27 de minute pentru a trece de jucatoarea din Ucraina 8 WTA), scor 6-4, 6-3.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty, adversara Elinei Svitolina din finala Victorie in trei seturi cu Pliskova

Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA, o va intalni pe Elina Svitolina, campioana en-titre, in finala Turneului Campioanelor. Australianca a invins-o in semifinale pe Karolina Pliskova, scor 4-6, 6-2, 6-3. Meciul a durat o ora si 54 de minute.

Ashleigh Barty, prima semifinalista la Turneul Campioanelor

Lidera mondiala Ashleigh Barty a obtinut, joi, a doua victorie la Turneul Campionelor si s-a calificat in semifinaleel programate sambata.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty o invinge fara probleme pe Petra Kvitova si face pasul spre semifinale

Ashleigh Barty liderul mondial) a facut pasul spre semifinalele de la Turneul Campioanelor dupa ce a trecut, fara mai batai de cap, de Petra Kvitova. Cehoaica a comis multe erori, a fost neinspirata, iar victoria lui Barty a fost una pe deplin meritata, scor 6-4, 6-2.

Ashleigh Barty si Elina Svitolina in finala Turneului Campioanelor

Lidera mondiala a momentului si detinatoarea trofeului se vor duela, duminica, in ultimul act la Turneul Campioanelor, competitie gazduita in premiera de Shenzhen, China.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

Turneul Campioanelor: Liderul mondial s-a calificat in semifinale. Kvitova, eliminata

Ashleigh Barty, locul I WTA, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-.

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor: Nu am incetat sa sper!

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata in meciul decisiv din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova, care s-a impus in trei seturi. Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor de Pliskova Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor. Romanca a fost invinsa in .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )