Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cupa Davis: Cati bani a castigat fiecare echipa - Spania, recompensata cu 3.160.000 de euro

Hotnews Hotnews,
 Cupa Davis: Cati bani a castigat fiecare echipa - Spania, recompensata cu 3.160.000 de euro

Spania a fost recompensata cu un premiu de 3. 000 de euro pentru victoria in Cupa Davis 2019, banii urmand sa fie impartiti intre cei cinci componenti ai echipei si Federatia spaniola de tenis RFET), informeaza agentia EFE. continuă pe Hotnews

VIDEO Spania a castigat Cupa Davis (2-0 vs Canada) - Rafael Nadal a adus punctul decisiv

Spania a castigat Cupa Davis pentru a sasea oara in istorie, dupa ce a invins in finala echipa Canadei, scor 2-0. invingatoarea primei editii a noului format al competitiei a fost stabilita dupa primele doua meciuri de simplu. Roberto Bautista-Agut l-a invins pe Felix Auger-Aliassime, iar Rafel Nadal a adus punctul decisiv gratie victoriei obtinute in fata lui Denis Shapovalov.

Cupa Davis: Spania si Marea Britanie, ultimele echipe calificate in semifinale

Tabloul semifinalelor din Cupa Davis a fost completat de Spania si Marea Britanie. Cu un Rafael Nadal in zi de gratie, tara gazda a competitiei a invins-o in sferturi pe Argentina, scor 2-1, meciul de dublu fiind cel decisiv. Confruntarea Marea Britanie vs Germania s-a incheiat dupa primele doua partide de simplu, scor 2-0 in favoarea britanicilor.

Roberto Bautista Agut s-a retras din echipa de Cupa Davis a Spaniei

Jucatorul de tenis Roberto Bautista Agut s-a retras din echipa de Cupa Davis a Spaniei, unde era num.

Cati bani castiga lunar Prima Doamna a Romaniei. Diferenta uriasa fata de salariul sotului ei

Carmen Iohannis a reusit sa intoarca toate privirile, cu o zi in urma, atunci cand a mers sa voteze, intr-o sectie din Sibiu. Prima Doamna s-a bucurat la fel ca toti sustinatorii candidatului PNL de victoria acestuia, dupa ce au fost oferite primele rezultate de tip exit poll. Acesta a triumfat in fata contracandidatei sale .

Cupa Davis: Spania, a doua finalista (2-1 cu Marea Britanie) - Victorii pe linie pentru Rafael Nadal

Spania, echipa gazda a turneului final al Cupei Davis, s-a calificat in finala dupa ce a invins Marea Britanie, scor 2-1. Punctul decisiv a fost adus de perechea Rafael Nadal Feliciano Lopez, victorioasa cu 7-6 3), 7-6 8) in fata cuplului Jamie Murray Neal Skupski.

Spania cucereste Cupa Davis, dupa un meci spectaculos, in care Rafael Nadal a adus punctul decisiv

Iubitorii tenisului au stat cu ochii pe duelul dintre Spania si Canada, care a avut loc, duminica, in cadrul Cupei Davis, ibericii luptand pe teren propriu.

Canada, prima semifinalista la Cupa Davis

Echipa Canadei a invins, joi seara, Australia si a devenit prima echipa calificata in semifinalele noului format al Cupei Davis, faza finala cu 18 echipe.

Performanta istorica pentru Canada la Cupa Davis

Canada s-a calificat sambata in finala Cupei Davis, competitie care se desfasoara la Madrid, elimina.

Cupa Davis: Canada, in finala pentru prima data in istorie (2-1 cu Rusia)

Canada s-a calificat in premiera in finala Cupei Davis, dupa ce a invins-o cu 2-1 la general pe Rusia. Cele doua echipe s-au aflat la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu, gratie victoriilor obtinute de Andrey Rublev si Denis Shapovalov. Suspansul a fost la cote inalte in partida de dublu, acolo unde Pospisil si Shapovalov s-au impus cu 6-3, 3-6, 7-65).

Cupa Davis: Rusia, in semifinale dupa ce a salvat trei mingi de meci contra Serbiei lui Novak Djokovic

Perechea Novak Djokovic Viktor Troicki a pierdut dramatic meciul cu dublul Karen Khachanov Andrey Rublev. Cu toate ca au avut trei mingi de meci in decisiv, sarbii au fost invinsi. Cu 2-1 la general, Rusia merge in semifinalele Cupei Davis 6-4, 4-6, 7-68).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )