Libnet.ro
UNICEF

09:30

CUPA DAVIS Premiu de peste 3 milioane de euro pentru echipa castigatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CUPA DAVIS Premiu de peste 3 milioane de euro pentru echipa castigatoare

Sportul a devenit o industrie in care productia este asigurata de imense investitii financiare. Tenisul nu face exceptie, iar Cupa Davis a devenit si mai atractiva pentru jucatori gratie unor premii foarte consis-tente. Spania a fost recompensata cu un premiu de 3. 000 de euro pentru victoria in Cupa Davis 2019, banii urmand sa fie impartiti intre cei cinci componenti ai echipei si Federatia Spaniola de Tenis RFET). Din suma totala rezervata castigatoarei trofeului, 2. 000 de euro vor ajunge in conturile jucatorilor si 1. 000 de euro in cele ale RFET. Investitia de 3 miliarde dolari din partea societatii japoneze de comert electronic Rakuten, care a semnat un parteneriat cu Cupa Davis pentru urmatorii 25 de ani, a permis garantarea unor premii substantiale pentru cele 18 echipe participante la turneul final. continuă pe Ziarul Bursa

Cupa Davis: Cati bani a castigat fiecare echipa - Spania, recompensata cu 3.160.000 de euro

Spania a fost recompensata cu un premiu de 3. 000 de euro pentru victoria in Cupa Davis 2019, banii urmand sa fie impartiti intre cei cinci componenti ai echipei si Federatia spaniola de tenis RFET), informeaza agentia EFE.

VIDEO Spania a castigat Cupa Davis (2-0 vs Canada) - Rafael Nadal a adus punctul decisiv

Spania a castigat Cupa Davis pentru a sasea oara in istorie, dupa ce a invins in finala echipa Canadei, scor 2-0. invingatoarea primei editii a noului format al competitiei a fost stabilita dupa primele doua meciuri de simplu. Roberto Bautista-Agut l-a invins pe Felix Auger-Aliassime, iar Rafel Nadal a adus punctul decisiv gratie victoriei obtinute in fata lui Denis Shapovalov.

Cupa Davis: Spania si Marea Britanie, ultimele echipe calificate in semifinale

Tabloul semifinalelor din Cupa Davis a fost completat de Spania si Marea Britanie. Cu un Rafael Nadal in zi de gratie, tara gazda a competitiei a invins-o in sferturi pe Argentina, scor 2-1, meciul de dublu fiind cel decisiv. Confruntarea Marea Britanie vs Germania s-a incheiat dupa primele doua partide de simplu, scor 2-0 in favoarea britanicilor.

Doua asociatii de magistrati cer din nou CSM sa nu plateasca 18 milioane de euro pentru un sediu nou

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie cer, din nou, CSM sa renunte la achizitionarea unui imobil pentru un nou sediu, sustinand ca banii pentru aceasta achizitie - 18 milioane de euro - pot fi folositi pentru investitii urgente in sistemul judiciar.

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute inca 200 milioane euro, miercuri

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa atraga inca 200 milioane euro, prin redeschiderea emisiunii de obligatiuni de stat cu cupon denominate in euro. Licitatia va avea loc miercuri, 27 noiembrie, maturitatea fiind de 5 ani, iar rata cuponului de 1%. De precizat ca, avand in vedere ca deficitul bugetar va fi de 4,3% din PIB, conform proiectului de rectificare, Ministerul Finantelor trebuie sa imprumute ceva mai mult.

O companie municipala vrea sa cumpere beton in valoare de pana la 6,2 milioane euro

Compania municipala Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti a lansat o licitatie prin care vrea sa cumpere beton in valoare de pana la 29,74 milioane lei 6,22 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

UEFA a anuntat numele celor 50 de nominalizati pentru echipa ideala a anului 2019

UEFA a anuntat, pe site-ul oficial, nominalizarile pentru Echipa Anului 2019. 50 de fotbalisti se lupta pentru a face parte din unsprezecele ideal al anului, echipele cu cei mai multi reprezentanti fiind Liverpool, Ajax si Manchester City.

Cupa Davis: Spania, a doua finalista (2-1 cu Marea Britanie) - Victorii pe linie pentru Rafael Nadal

Spania, echipa gazda a turneului final al Cupei Davis, s-a calificat in finala dupa ce a invins Marea Britanie, scor 2-1. Punctul decisiv a fost adus de perechea Rafael Nadal Feliciano Lopez, victorioasa cu 7-6 3), 7-6 8) in fata cuplului Jamie Murray Neal Skupski.

Performanta istorica pentru Canada la Cupa Davis

Canada s-a calificat sambata in finala Cupei Davis, competitie care se desfasoara la Madrid, elimina.

Cupa Davis: Canada, in finala pentru prima data in istorie (2-1 cu Rusia)

Canada s-a calificat in premiera in finala Cupei Davis, dupa ce a invins-o cu 2-1 la general pe Rusia. Cele doua echipe s-au aflat la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu, gratie victoriilor obtinute de Andrey Rublev si Denis Shapovalov. Suspansul a fost la cote inalte in partida de dublu, acolo unde Pospisil si Shapovalov s-au impus cu 6-3, 3-6, 7-65).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )