Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dubla pentru Mercedes in calificarile din Abu Dhabi

Online Sport Online Sport,
Dubla pentru Mercedes in calificarile din Abu Dhabi

Echipa Mercedes, deja campioana mondiala pentru al cincilea an consecutiv in Formula 1, a dominat calificarile pentru Marele Premiu din Abu Dhabi, ultima cursa a sezonului 2018. continuă pe Online Sport

Anamaria Prodan, prea SEXY pentru arabi! Aparitie SOC in Abu Dhabi! A SFIDAT REGULILE! (FOTO)

Anamaria Prodan 45 de ani)nu rateaza nicio ocazie sa isi arate formele sexy. Nici macar atunci cand regulile o interzic. Aflata in vacanta in Abu Dhabi, vedeta s-a pozat in costum de baie pe o.

Lewis Hamilton, pole-position n Marele Premiu de la Abu Dhabi

Lewis Hamilton a reusit cel mai bun timp in cadrul calificarilor pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, britanicul urmand sa plece din pole-position in cursa de duminica. Hamilton a fost urmat de coechipierul Valtteri Bottas si de cei doi piloti de la , Sebastian Vettel si Kimi Raikkonen.

Statele Unite vor negocia un nou acord pentru importul masinilor din Europa: BMW, Mercedes si Volkswagen, invitate la Casa Alba

Oficialii BMW, Mercedes si Volkswagen au fost invitati de presedintele Donald Trump la Casa Alba pentru a negocia un nou acord de schimb legat de importurile de masini din Europa.

Dragnea, intrebat despre Olguta Vasilescu: Orice femeie din PSD e un pericol pentru orice barbat din partid

Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD-ului, a declarat Liviu Dragnea, intrebat daca se teme de Lia Olguta Vasilescu. intrebarea a fost pusa in contextul.

Dragnea, ntrebat daca Olguta Vasilescu este un pericol pentru el: Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD

Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD, a raspuns Liviu Dragnea, ironic, intrebat daca Lia Olguta Vasilescu nu reprezinta un pericol pentru el ca presedinte al partidului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )