Libnet.ro
UNICEF

22:45

Halep, fermecatoare: Simona a fost nominalizata pentru cel mai frumos echipament al anului! Fanii o pot vota

Adevărul Adevărul,
Halep, fermecatoare: Simona a fost nominalizata pentru cel mai frumos echipament al anului! Fanii o pot vota

Simona Halep a terminat al doilea an la rand pe locul 1 WTA, a fost aleasa cea mai buna jucatoare din circuitul feminin, iar acum poate primi un nou premiu. continuă pe Adevărul

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa aparitie in 2018

Jucatorea Simona Halep se numara printre cele cinci sportive nominalizate de WTA intr-un top al celor mai frumoase tinute in anul competitional recent incheiat.

Samuel Little, un fost boxer, ar putea fi cel mai sngeros criminal n serie din America, dupa ce a marturisit ca a ucis 90 de persoane

Un fost boxer din America, Samuel Little, in varsta de 78 de ani, a marturisit ca a ucis 90 de persoane in 35 de ani, ceea ce l-ar transforma in cel mai sangeros criminal in serie din istoria Statelor Unite, relateaza AFP.

IFFHS: Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018

Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018, an in care a cucerit pentru a treia oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor cu Real Madrid, potrivit anuntului facut de Federatia.

IFFHS: Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018

Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018, an in care a cucerit pentru a treia oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor cu Real Madrid, potrivit anuntului facut de Federatia.

IFFHS: Didier Deschamps, cel mai bun selectioner n 2018/ Zinedine Zidane, a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club

Francezul Didier Deschamps a fost ales cel mai bun selectioner din 2018, iar Zinedine Zidane pentru a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club in 2018, fiind lideri in ierarhiile date publicitatii de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

Phillip Hammond, ministrul de Finante britanic, a declarat, miercuri, ca ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru Regatul Unit, in termeni pur economici, informeaza Reuters. Daca.

Cel mai nou punct de trecere a frontierei cu Bulgaria a fost conectat la reteaua electrica. Pana acum functiona cu un generator si cu panouri radiante

Cel mai nou punct de trecere a frontierei a Romaniei cu Bulgaria a fost racordat la reteaua de alimentare cu energie electrica.

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, care parea sa pastreze distanta fata de putere, este membru al Partidului Comunist Chinez

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, fondatorul gigantului online Alibaba, care in trecut a lasat sa se inteleaga ca prefera sa nu se amestece in politica, este membru al Partidului Comunist chinez. Anuntul a fost facut de presa oficiala chineza, relateaza France-Presse.

[P] Telekom Romania: Oferta ca-n filme pentru 5-5-5 motive de a fi alaturi de cei dragi, n cel mai simplu mod

Finalul de an te face sef peste cinematograful tau personal. Simplu si pe bune, Telekom Romania iti aduce Oferta ca in filme: 6 luni Netflix cadou ca sa te poti bucura alaturi de cei dragi si pe pofta dorintei tale de cel mai tare continut cinematografic pe care il poti avea oricand si oriunde. Tot ce trebuie sa faci este sa prinzi oferta simplificata 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu, croita pe masura nevoii tale de a comunica simplu si nelimitat cu cei dragi ca sa te bucuri iarna aceasta de cea mai buna oferta, ca in filme.

Vesti bune pentru romani! Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit datelor publicate miercuri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )