Libnet.ro
UNICEF

14:15

inca un premiu pentru Halep: ce meci din 2018 a fost desemnat cel mai frumos al anului la un Grand Slam

Adevărul Adevărul,
inca un premiu pentru Halep: ce meci din 2018 a fost desemnat cel mai frumos al anului la un Grand Slam

Este momentul topurilor de final de an pentru WTA si mai toate aceste ierarhii o cuprind si pe Simona Halep, liderul clasamentului feminin. continuă pe Adevărul

Meciul Simona Halep vs Angelique Kerber, cel mai frumos din 2018 la un Grand Slam

WTA a desemnat meciul dintre Simona Halep si germana Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open, drept cel mai frumos din 2018, la un Grand Slam.

VIDEO Meciul Simona Halep vs Angelique Kerber, cel mai frumos din 2018 la un Grand Slam

WTA a desemnat meciul dintre Simona Halep si germana Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open, drept cel mai frumos din 2018, la un Grand Slam.

Un meci al Simonei Halep desemnat cel mai frumos din 2018 la un Grand Slam

Simona Halep ramane in prim planul atentiei chiar si atunci cand nu joaca.

Clipe cumplite pentru o adolescenta din Ploiesti. A fost batuta si umilita de iubitul sau. Barbatul a filmat toata scena groazei

Mai multe filmari socante au aparut pe retelele de socializare mai multe filmari socant in care o fata de 17 ani din Ploiesti este torturata si umilita de iubitul ei. Imaginile traumatizante au fost.

Sfarsit tragic pentru o femeie din Mures: A fost murit strivita dupa impactul cu un TIR plin cu fier vechi (FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs vineri pe DN 15, in localitatea Recea din judetul Mures. O femeie a murit si alte doua persoane au fost ranite, informeaza ardealnews. ro. Doua autoturisme si un TIR.

Vesti proaste pentru romani! Preturile din tara noastra vor creste pana la finalul anului

Directorii firmelor din Romania estimeaza o scadere a activitatii si a numarului de angajati in constructii, pana in ianuarie, dar si o crestere moderata a preturilor, potrivit datelor publicate.

Veste teribila pentru pensionari venita din Parlamentul Romaniei: Pana cand se mai dau banii...

Emotii pentru pensionari dupa ce plenul Senatului a adoptat, luni, cu 81 de voturi pentru, 12 voturi impotriva si 8 abtineri, proiectul de lege al Guvernului privind sistemul public de pensii, scrie.

Irlanda: O echipa a anuntat decesul unui fotbalist pentru a i se amna un meci - A fost omagiat un jucator care de fapt este n viata

Echipa Ballybrack FC, care evolueaza in Leinster Senior League, in Irlanda, a cerut saptamana trecuta sa i se amane un meci, mentionand ca este devastata de faptul ca i-a incetat din viata unul dintre jucatori intr-un accident de motocicleta, relateaza LEquipe.

Clipe de groaza pentru o romanca, care a fost exploatata in Italia: Locuiam in depozitul firmei, intr-o magazie fara paviment si cu gauri in ea

O romanca plecata in strainatate, pentru un trai mai bun, a trait un cosmar, dupa ce a fost exploatata in Italia. Ada a locuit impreuna cu fetita ei de numai doi ani si de sot intr-un bordei construit ab.

Sfarsit tragic pentru un prezentator. Barbatul a fost gasit mort cu mainile legate la spate

Sfarsit tragic pentru unul dintre cei mai iubiti prezentatori de radio din Liban. Gavin Ford a fost gasit mort in propria sa locuinta, scrie thesun. co. uk. Emisiunea prezentata de acesta era cea mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )