Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lionel Messi, despre castigarea Balonului de Aur: M-a durut cand m-a egalat Cristiano Ronaldo

Hotnews Hotnews,
 Lionel Messi, despre castigarea Balonului de Aur: M-a durut cand m-a egalat Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a devenit, din nou, jucatorul care are cele mai multe trofee Balonul de Aur castigate. Luni, starul campioanei Spaniei, Barcelona, a primit cel de-al saselea premiu, intrecandu-l pe fostul sau adversar din La Liga, Cristiano Ronaldo. continuă pe Hotnews

Oficial: Lionel Messi a obtinut Balonul de Aur! Argentinianul intra in istorie

A 64-a editie a Balonului de Aur a avut loc, luni seara, la Paris, unde Lionel Messi a primit pentru a sasea oara in cariera prestigiosul trofeu oferit de revista France Football.

Lionel Messi: Intr-o zi va veni si retragerea

Atacantul Lionel Messi a vorbit, luni seara, despre momentul retragerii din fotbal, dupa ce a primit pentru a sasea oara in cariera Balonul de Aur, cea mai importanta distinctie individuala acordata in sportul rege.

VIDEO Motivele pentru care Lionel Messi a castigat Balonul de Aur

La zece ani distanta de la primul sau Balon de Aur, Lionel Messi 32 de ani) si-a imbogatit palmaresul cu al saselea trofeu, decernat luni seara, la Paris. Argentinianul a avut un an 2019 de vis, inregistrand cifre impresionante in La Liga si borne istorice pentru Barcelona. Campioana Spaniei a prezentat pe site-ul oficial motivele care arata ca Messi merita din plin sa castige Balonul de Aur.

Lionel Messi, decisiv pentru Barcelona in meciul cu Atletico Madrid

Barcelona a castigat, cu 1-0, in deplasare contra lui Atletico Madrid in urma unui gol marcat de Lionel Messi pe final de meci.

Lionel Messi intra in istorie, cucerind al saselea Balon de Aur. Cine sunt ceilalti castigatori ai galei

Seara de luni a adus vestea cea mare, in ceea ce priveste unul dintre cele mai ravnite trofee din fotbal, Balonul de Aur.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )