Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sebastian Vettel a facut scandal dupa cursa din Canada. Cu greu a ajuns pe podium!

Online Sport Online Sport,
Sebastian Vettel a facut scandal dupa cursa din Canada. Cu greu a ajuns pe podium!

Sebastian Vettel a fost negru de suparare dupa ce comisarii de cursa i-au anulat victoria din Marele Premiu al Canadei. continuă pe Online Sport

Lewis Hamilton castiga in Canada prin penalizarea controversata a lui Sebastian Vettel

A ratat prima victorie din 2019 in urma unei decizii a comisarilor de cursa, dupa ce Sebastian Vettel s-a considerat ca l-a pus in pericol pe Lewis Hamilton printr-o manevra in timpul curse.

Formula 1: Sebastian Vettel (), pole-position la Marele Premiu din Canada

Germanul Sebastian Vettel ) a fost cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu al Canadei, a saptea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, astfel ca va porni de pe prima pozitie a grilei in cursa de duminica, pe circuitul de la Montreal. Vettel va fi urmat de Lewis Hamilton Mercedes) si de coechipierul Charles Leclerc ).

depaseste Mercedes in calificarile din Canada

Surpriza in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei, unde Sebastian Vettel ) a reusit sa-l invinga pe liderul campionatului, Lewis Hamilton Mercedes).

VIDEO Formula 1, MP al Canadei: Sebastian Vettel a trecut primul linia de sosire, dar victoria i-a revenit lui Lewis Hamilton - Germanul a fost penalizat cu cinci secunde

Continua seria castigatoare a celor de la Mercedes, chiar si atunci cand niciunul dintre piloti nu trece primul linia de sosire. Plecat din pole-position, Sebastian Vettel Ferrai) s-a impus pe pista la Marele Premiu al Canadei, insa victoria i-a revenit britanicului Lewis Hamilton Mercedes), dupa ce germanul a primit o penalizare de cinci secunde. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Charles Leclerc ).

Socant! Ce ar fi facut judecatorii dupa condamnarea lui Liviu Dragnea - surse

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat pe 28 mai la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5). La aproape doua.

LA 30 DE ANI DUPA INCIDENTELE DIN PIATA TIANANMEN China - a doua putere economica a lumii

Guvernul chinez nu vorbeste prea des despre represiunea din Piata Tiananmen Piata Pacii Divine), care a zguduit Beijing-ul in urma cu 30 de ani, se arata intr-un articol publicat de CNBC, in care se adauga ca, la intrebarile reporterilor despre evenimentele de atunci, de multe ori oficialii chinezi deviaza discutia catre boom-ul economic pe care l-a experimentat China incepand cu 1989.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )