Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep a castigat un premiu prestigios pentru al doilea an consecutiv

B1 B1,
Simona Halep a castigat un premiu prestigios pentru al doilea an consecutiv

Simona Halep, liderul en titre al circuitului WTA, a fost aleasa castigatoarea premiului WTA Favorita Fanilor pentru al doilea an consecutiv, ea fiind si a doua jucatoare care reuseste aceasta performanta,. continuă pe B1

Simona Halep a cstigat pentru al doilea an consecutiv premiul WTA Favorita Fanilor

Simona Halep, liderul mondial la tenis feminin, a fost aleasa pentru al doilea an consecutiv castigatoarea premiului WTA Favorita Fanilor, informeaza wtatennis. com.

Succes rasunator pentru Simona Halep! A castigat pentru al doilea an consecutiv un important premiu

Simona Halep, liderul mondial la tenis feminin, a fost aleasa pentru al doilea an consecutiv castigatoarea premiului WTA Favorita Fanilor, informeaza wtatennis. com. Legiunile de sustinatori ai lui Halep,.

WTA: Simona Halep, principala candidata pentru premiul de Favorita a Fanilor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, este principala candidata la premiul de Favorita a Fanilor in 2018 in circuitul WTA, premiu pe care l-a cucerit si in 2017.

Avertismentul lui Andrei Pavel pentru Simona Halep: E greu singur!

Actualul antrenor al lui Marius Copil, Andrei Pavel, a vorbit despre varianta aleasa de Simona Halep de a continua fara antrenor, dupa despartirea de Daren Cahill,.

Ce antrenor crede Tiriac ca ar fi bun pentru Simona: Halep e un pic diferita!

Ion Tiriac crede ca liderul 1 WTA, Simona Halep, nu ar trebui sa se grabeasca sa-si aleaga un nou antrenor. Dupa incheierea colaborarii cu australianul Darren Cahill, Simona a anuntat ca va incepe pe cont propriu primele turnee din noul sezon.

Darren Cahill si-a gasit de lucru dupa despartirea de Simona Halep. Unde va activa antrenorul australian din 2019

Darren Cahill a anuntat in urma cu o luna ca nu mai poate lucra cu Simona Halep si in 2019, dar de curand a semnat un nou contract.

Unde o vede Darren Cahill pe Simona Halep in sezonul viitor si ce crede australianul ca va fi hotarator in 2019

Simona Halep si Darren Cahill au intrerupt colaborarea la sfarsitul acestui an, dupa ce australianul a decis sa stea mai mult alaturi de familie.

Simona Halep vrea sa poarte drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice

Jucatoarea Simona Halep a anuntat, marti, ca doreste sa fie portdrapelul delegatiei Romaniei la editia din 2020 a Jocurilor Olimpice de vara gazduite de Tokyo.

Gala Prieteniei 2018: zeci de olimpici, premiati de Simona Halep si Nadia Comaneci

Parlamentul Romaniei a gazduit marti, 4 decembrie, Gala Prieteniei Magna Cum Laude, aprinzand pentru a 17-a oara luminile de Hanuca si de Craciun, in cadrul ceremoniei anuale de premiere a celor 80 de olimpici nationali ai Complexului Educational Laude-Reut.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )