Libnet.ro
UNICEF

20:45

Simona Halep s-a ales cu un BOLID dupa ce s-a retras de la Turneul Campioanelor. Cat costa si cum arata masina de lux (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep s-a ales cu un BOLID dupa ce s-a retras de la Turneul Campioanelor. Cat costa si cum arata masina de lux (FOTO)

Desi s-a retras de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se poate consola cu un super premiu care il va primi din partea WTA la Singapore. Romanca va primi un bolid pentru faptul ca a terminat anul pe primul. continuă pe B1

Simona Halep a ajuns la Singapore, pentru Turneul Campioanelor 2018

Simona Halep a ajuns la Singapore, pentru Turneul Campioanelor 2018. Liderul ierarhiei WTA pentru al doilea an la rand vrea sa joace, insa totul depinde de cum se prezinta problemele pe care le acuza la.

Simona Halep s-a retras de la turneul de Moscova!

Simona Halep, liderul mondial, s-a retras de la turneul de la Moscova, au anuntat organizatorii competitiei Kremlin Cup.

FOTO in ton cu vremea! Cum s-a imbracat Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Moscova

Simona Halep participa in aceasta saptamana la turneul de la Moscova, ultima repetitie inainte de Turneul Campioanelor de la Singapore.

FOTO in ton cu vremea. Cum s-a imbracat Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Moscova

Simona Halep participa in aceasta saptamana la turneul de la Moscova, ultima repetitie inainte de Turneul Campioanelor de la Singapore.

Rusii o critica pe Simona Halep: A castigat 550.000 de dolari pentru un set pierdut. Cum?

Simona Halep va participa saptamana aceasta la turneul de la Moscova, acolo unde a ajuns deja si asteapta sa afle numele primei adversare.

Cutremur in Tenis: Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! Anunt de ULTIMA ORA

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore. Decizia a fost anuntata joi, dupa ce liderul mondial s-a retras si de la Turneul din Moscova, anunta gsp. ro. Numarul.

Simona Halep s-a retras de la Singapore. Cine este fericita care va profita de absenta ei de la Turneul Campioanelor

Simona Halep nu va participa la Turneul Campioanelor, din cauza accidentarii la spate, anuntul fiind facut in aceasta dimineata.

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Moscova

Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup. Romanca a fost inlocuita de jucatoarea din Grecia, Valentini Grammatikoulou, informeaza Digi24. in urma cu doua saptamani, Halep a fost diagnosticata cu.

Simona Halep s-a retras din Turneul Campioanelor

Simona Halep, numarul 1 mondial, a fost nevoita sa se retraga din finala WTA din Singapore din cauza unor probleme pe care le are cu spatele. Tenismena se confrunta cu aceasta problema inca din luna.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )