Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sophia Florsch, interventie chirurgicala maraton la Macao

Online Sport Online Sport,
Sophia Florsch, interventie chirurgicala maraton la Macao

De peste sapte ore pilotul german Sophia Florsch se afla pe masa de operatie in urma accidentului suferit in Marele Premiu de la Macao in Formula 3. continuă pe Online Sport

Formula 3: Pilotul Sophia Florsch, n sala de operatie de peste sapte ore dupa accidentul din Macao

Pilotul Sophia Florsch, victima a unui accident la Grand Prix-ul de Formula 3 de la Macao, a fost supusa, luni, unei interventii chirurgicale la coloana vertebrala, informeaza lefigaro. fr. Echipa ei, Van Amersfoort Racing, a dat un comunicat ca operatia a inceput de sapte ore si continua, incet, pentru a fi eliminate orice riscuri.

VIDEO Formula 3: Accident teribil la cursa din Macao / Pilotul Sophia Florsch a suferit o fractura la coloana vertebrala

Sophia Florsch, pilot german in varsta de 17 ani, a fost protagonista unui accident teribil, duminica, la Grand Prix-ul de F3 de la Macao. Ea a suferit o fractura la coloana vertebrala.

Sophia Florsch, operata peste 11 ore dupa fractura la coloana suferita in accidentul horror din Formula 3 (VIDEO, FOTO)

Sophia Florsch a fost operata mai bine de 11 ore dupa fractura la coloana suferita in groaznicul accident produs duminica, in Formula 3, in Marele Premiu din Macau. Medicii au lucrat incet in mod.

Noi imagini video cu accidentul teribil de la Macao. Viteza uluitoare cu care rula Sophia Florsch

Au aparut noi imagini video cu accidentul pilotului germanSophia Florsch, cea care decolat cu masina in timpul unei curse de Formula 3 de la Macao China), in urma careia a ramas cu coloana vertebrala fracturata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )