Libnet.ro
UNICEF

14:01

Veste mare pentru Simona Halep. WTA a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Veste mare pentru Simona Halep. WTA a facut anuntul

Simona Halep a incheiat anul 2018 cu un nou premiu din partea WTA: lovitura romancei din meciul cu Agnieszka Radwanska, de la Miami, a fost votata cea mai frumoasa a anului in circuitul feminin profesionist. La. continuă pe Antena3

FOTO Cadou special, cu dedicatie, pentru Simona Halep! Ce a primit liderul WTA din partea unui admirator

Simona Halep a participat aseara la Gala Tenisului Romanesc, acolo unde liderul WTA a fost din nou in centrul atentiei.

VESTE URIASA pentru familia HAGI! Kira a facut anuntul...Ce o fi in sufletul Regelui?

Nu doar Regele si Ianis se bucura de lumina reflectoarelor in familia Hagi. Kira, fiica fostului mare fotbalist, este implicata intr-un nou proiect artistic, si si-a anuntat prietenii de pe Facebook ca o.

Simona Halep, castigatoare in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a anului in circuitul WTA

Simona Halep, numarul unu mondial, a fost desemnata castigatoarea anchetei pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA). Simona Halep a iesit invingatoare cu o minge trimisa in cros peste fileu.

VIDEO Simona Halep a cstigat premiul WTA pentru lovitura anului

Simona Halep a castigat concursul pentru lovitura anului, in ancheta efectuata de WTA, pentru cea din meciul din luna martie cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open. La inceputul setului decisiv cu Radwanska, Halep a condus cu 1-0, dupa o contrascurta de efect, ea trimitand mingea in terenul adversarei sub un unghi foarte deschis din apropierea fileului.

Simona Halep a castigat concursul pentru lovitura anului in circuitul WTA

Simona Halep a castigat concursul pentru lovitura anului, in ancheta efectuata de WTA, pentru cea din meciul din luna martie cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open. La inceputul setului.

Simona Halep a castigat premiul WTA pentru lovitura anului

Simona Halep a castigat concursul pentru lovitura anului, in ancheta efectuata de WTA, pentru cea din meciul din luna martie cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open.

Darren Cahill, declaratie superba dupa despartirea de Simona Halep! Ce a spus tehnicianul australian despre relatia cu liderul WTA

Simona Halep si Darren Cahill au intrerupt colaborarea, urmand ca de la anul jucatoarea noastra sa se descurce singura.

Simona Halep obtine titlul pentru lovitura anului in tenis

Jucatoarea Simona Halep a castigat distinctia oferita de WTA pentru cea mai spectaculoasa lovitura a anului 2018 in circuitul mondial profesionist de tenis.

Simona Halep, desemnata n premiera campioana mondiala de ITF

Simona Halep, locul I WTA, si sarbul Novak Djokovic, locul I ATP, au fost desemnati campioni mondiali de Federatia Internationala de Tenis ITF).

Simona Halep, aparitie de SENZATIE la Gala Tenisului Romanesc: Cum a fost imbracata sportiva (FOTO)

Simona Halep a castigat marti seara din nou titlul de cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in cadrul Galei Tenisului Romanesc. Aceasta si-a facut aparitia la eveniment intr-o rochie rosie care a.

ştiri din Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )