Libnet.ro
UNICEF

20:00

Veste uriasa despre Michael Schumacher. Am vazut Marele Premiu al Braziliei alaturi de el

Antena3 Antena3,
Veste uriasa despre Michael Schumacher. Am vazut Marele Premiu al Braziliei alaturi de el

Jean Todt, fostul sef de la , a dat o veste uriasa despreMichael Schumacher. Acesta a lasat sa se inteleaga ca starea de sanatate a fostului mare pilot de Formula 1 este mai buna. Jean Todt a. continuă pe Antena3

Veste uriasa despre Michael Schumacher. Dupa 5 ani, marele campion pare ca si-a revenit! Seful : Am vazut impreuna Marele Premiu al Braziliei

Vesti extraordinare despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Fostul mare campion de Formula 1 este constient si se simte din ce in ce mai bine. Potrivit lui Jean Tod, fost sef , de.

Digisport.ro: Veste uriasa pentru Schumacher! Dupa 5 ani, marele campion pare ca si-a revenit! Anuntul uimitor

Jean Todt, fostul sef de la , a oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. in varsta de 72 de ani, Todt a lasat sa se inteleaga ca starea de sanatate a fostului mare pilot de Formula 1 este mai buna. De altfel, Jean Todt sustine ca a urmarit, alaturi de Michael Schumacher, la resedinta sa din Elvetia, Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei.

Gata, E OFICIAL! ADIO, Michael Schumacher! Tragedia momentului

Din pacate, Michael Schumacher nu si-a mai revenit de cand a avut accidentul la schi, care l-a imobilizat la pat. Fostul manager Wili Weber 76 de ani) a dezvaluit ca nu mai crede ca fostul mare campion de Formula.

Oscar 2019 Afla care sunt filmele care se lupta pentru marele premiu

Cel mai asteptat eveniment al cinematografiei, Premiile Oscar este tot mai aproape, iar acum stim cine sunt nominalizatii care se lupta pentru trofeul suprem.

Marele Premiu la Loto 6/49, adjudecat. Cine este castigatorul si cate milioane de euro va primi

Loteria Romana a anuntat ca Marele Premiu la Loto 6/49 a fost castigat cu un bilet de numai 10,50 lei. Extragerea a avut loc duminica seara, cu ocazia Centenarului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )