Libnet.ro
UNICEF

18:15

Digisport: Prima reactie a lui Laurentiu Reghecampf, dupa ce Rebecca Prodan a ajuns conducatoare de club in Liga 1

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Prima reactie a lui Laurentiu Reghecampf, dupa ce Rebecca Prodan a ajuns conducatoare de club in Liga 1

In prezent antrenor la Al Wasl, in Emiratele Arabe Unite, Laurentiu Reghecampf 44 de ani) a vorbit despre implicarea sotiei sale, Anamaria Prodan, la Hermannstadt. continuă pe Hotnews

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa ce un troleibuz a luat foc in Bucuresti: Sper ca cei care blocheaza licitatiile sa vada

Gabriela Firea a postat pe Facebook o fotografie cu vehiculul de transport in comun in flacari, mentionand ca ceea ce se intampla este strigator la cer: Sper ca toti cei care blocheaza intentionat licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine.

Rebecca Prodan, conducatoare de club in Liga 1. Care a fost reactia lui Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf, antrenor la Al Wasl, in Emiratele Arabe Unite, a vorbit despre implicarea sotiei sale, Anamaria Prodan, la Hermannstadt. Aceasta a devenit investitor la Hermannstadt, echipa de pe locul 9 in.

in ce conditii poate reveni Laurentiu Reghecampf la FCSB. Gigi Becali a lamurit situatia

Gigi Becali a spus ca revenirea lui Laurentiu Reghecamf la conducerea echipei FCSB nu depinde de el, ci de actualul antrenor al echipei, Bogdan Vintila. Cum poate reveni Laurentiu Reghecampf la FCSB. Gigi Becali a lamurit situatia Echipa lui Gigi Becali nu a mai castigat titlul de 4 sezoane. in plus, sunt sanse sa nu .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )